rozjela diskuze o RC modelech, tak v tomhle tématu je můžete probírat do omrzení
  rozjela diskuze o RC modelech, tak v tomhle tématu je můžete probírat do omrzení   
  Myslím, že pár pacientů se tady najde

. Auto bych chtel taky, jenze ted tecou penize nekam jinam : ).
. Auto bych chtel taky, jenze ted tecou penize nekam jinam : ).

Já jezdím silnice DTM tamiya electric race.Je to super zábava,ted chci přikoupit nějaké díly na tuning-nápravy,ramena atd... Má to pohon 4+4 a jede to jak hrom.
 Já jezdím silnice DTM tamiya electric race.Je to super zábava,ted chci přikoupit nějaké díly na tuning-nápravy,ramena atd... Má to pohon 4+4 a jede to jak hrom. 

. Já taky modelařím a důležitý je, aby to letělo a hodně dlouho a vysoko. Dělám hlavně elektry a upřednostňuji klasickou stavbu, takže balza, překližka a už se řeže a brousí. Největší radost má moje žena
 . Já taky modelařím a důležitý je, aby to letělo a hodně dlouho a vysoko. Dělám hlavně elektry a upřednostňuji klasickou stavbu, takže balza, překližka a už se řeže a brousí. Největší radost má moje žena  . To by člověk nevěřil, kam se dostanem od našich strojů
 . To by člověk nevěřil, kam se dostanem od našich strojů  . Letu, plavbě i jízdě zdar.
 . Letu, plavbě i jízdě zdar. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků