a já pořád, kde vzít tu gumu na to z čeho to vyříznout.
 a já pořád, kde vzít tu gumu na to z čeho to vyříznout.

Takže kufr v mým případě ne. Já sice vím, že se kufry dají z plotny sundat, ale to by mě nebavilo pořád sundavat a nandavat
 Takže kufr v mým případě ne. Já sice vím, že se kufry dají z plotny sundat, ale to by mě nebavilo pořád sundavat a nandavat 

a já porád gde wzít tu gumu na to z čeho to wyříznout. [/quote]

Jak tady čtu jak řešíš kde vzít gumu
 Jak tady čtu jak řešíš kde vzít gumu  Já už čekal, že mi tam napíšeš, že jí mají v drogerii, u pumpy, v Tescu apod., a to většinou Durex, nebo Primaerosramazotti ( Primeros), ale naštěstí šlo o gumu pod myš
 Já už čekal, že mi tam napíšeš, že jí mají v drogerii, u pumpy, v Tescu apod., a to většinou Durex, nebo Primaerosramazotti ( Primeros), ale naštěstí šlo o gumu pod myš  Díky bohu, páč si neumím představit jak bych tam uchytil pláštěnku od Durexu, nebo Primerosu
 Díky bohu, páč si neumím představit jak bych tam uchytil pláštěnku od Durexu, nebo Primerosu  No nic, buma pod myší... Zajímavý nápad, ale nevím co by to vydrželo, páč mi to nepřijde moc bytelná věcička a navíc je na tom takovej igelitovej vršek, nebo vo to je a to se časem odlupuje a tak si myslím, že by to pak časem vypadalo hůř, než ta duše.
 No nic, buma pod myší... Zajímavý nápad, ale nevím co by to vydrželo, páč mi to nepřijde moc bytelná věcička a navíc je na tom takovej igelitovej vršek, nebo vo to je a to se časem odlupuje a tak si myslím, že by to pak časem vypadalo hůř, než ta duše.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 návštevníků