od Pavel » 19 bře 2011, 11:20
Jsme ovce!!
Tohle téma je fakt užitečné, řeší se tu věci co by se měli řešit opravdu oficálně a podávat jako návrhy na změnu zákona či vyhlášky. Jak jsem slyšel, myslím tento týden někde v televizi, tak Češi mají jednu úžasnou vlastnost, chovají se jako ovce!! Zdraží palivo, chvilku nadávají a pak jejim to jedno, rozkrade se půlka státu, zanadáváme si a je to vyřešený. Ti nahoře nás berou pěkně u huby, zadlužují nás každou vteřinu a nikomu to prostě nevadí! Obdobně je to s lékárničkama! Jak mi povídal na shopu jeden hasič, používání obsahu lékárniček bylo upraveno Evropskou unií již rok před vydáním nové lékárničky, jak je možné že se tam objevují věci co se dávno nepoužívají? Kdo za to nese zodpovědnost? Jak je možné, že to každý z vás zaplatí a je mu to jedno? Víte taky o tom, že se plánuje zavedení pouze používání oranžových reflexních vest? Že žluté budou používat jen policisté? a o tomto tématu viz založení ani nemluvě.
Nejsem žádnej pisatel a asi to nedokážu slušně vyjádřit, ale pokusím se alespoň stručně, pěkně mě tam nahoře se.......!!
Tím jsem si ulevil a teď něco navrhnu.
Víte, že se dá proti těmto nesmyslům bojovat?, podívejte se na tohle fórum, je zde několik tisíc registrovaných a myslím že by se mohlo nasbírat pěkných pár stovek motorkářských a skůtříkářských podpisů na tyto změny, či návrhy. Máme i dokonce oficiálně registrovaný Skůtr klub ČR, pod kterým se dají tyto petice, návrhy, i odpory proti navrhovaným zákonům a vyhláškám oficiálně podávat! Nenechme ze sebe dělat furt ovce!
Pokud se toho ujme nějaký člen fóra a bude vytvářet tyto návrhy, nebude si myslím problém je oficiálně propagovat a sehnat podpisy, co vy na to?
Myslím si že pokud se přednese rozumná argumentace od lidí co k tomu mají co říct, vždycky to mámsmysl!
PS: ty žluté Samolepky se mi moc líbí, až budou hotové, chci je! 'budu je přibalovat do zásilek a dávat je lidem k nákupu zdarma! Myslím že se alespoň někdo nad sebou zamyslí. Ještě bych je trochu poupravil, jako lepicí plochu bych dal epoxid!
Naposledy upravil
KYBLOS dne 25 bře 2013, 02:55, celkově upraveno 1
Důvod: Úprava neslušných výrazů
Non-stop tel.: 608313999,
A ten znáte? Jak se pojišťovák a garážová lady na skůtříku svezli?