.
.

Ani malého scoota sem neměl do města. Myslím Derbi Atlantis. Když sem ho zajížděl, tak stylem na ještěd, do jizerek apod. No taky měl najeto těch 1000km za 9 dní
 Ani malého scoota sem neměl do města. Myslím Derbi Atlantis. Když sem ho zajížděl, tak stylem na ještěd, do jizerek apod. No taky měl najeto těch 1000km za 9 dní   Sice sem jezdil ani ne padesát (byly tam všechny restrikce), ale hlavně, že se jede ne? Nebo pak výlet na šumavu atd.. No a teď s velkým scootem to samý. Zbalil sem věci a jel sem do Dachau, nebo jentak do jižních Čech. Prostě o tom to je. Zbalit věci, sednout, přidat plyn a jen se vést a kochat se krajinou.
 Sice sem jezdil ani ne padesát (byly tam všechny restrikce), ale hlavně, že se jede ne? Nebo pak výlet na šumavu atd.. No a teď s velkým scootem to samý. Zbalil sem věci a jel sem do Dachau, nebo jentak do jižních Čech. Prostě o tom to je. Zbalit věci, sednout, přidat plyn a jen se vést a kochat se krajinou.   Žádný na nákup apod., teda aspoň pro mě to tak neplatí.
 Žádný na nákup apod., teda aspoň pro mě to tak neplatí.  

romell73 píše:Co si myslíte o myšlence sbalit se a vyrazit na skútru na vícedenní cestu?

Takže hurá do toho
 Takže hurá do toho  

... je mi 37.
  ... je mi 37.

Posloucháš zvuk Mountfielda pod tebou, díky neveliké rychlosti máš dostatek času pozorovat okolní krajinu, koukáš v obcích jak na tebe všichni zírají, páč oni sami v určitých prdelkách vidí scoota maximálně potřetí v životě a stále nechápou co to vlastně je
 Posloucháš zvuk Mountfielda pod tebou, díky neveliké rychlosti máš dostatek času pozorovat okolní krajinu, koukáš v obcích jak na tebe všichni zírají, páč oni sami v určitých prdelkách vidí scoota maximálně potřetí v životě a stále nechápou co to vlastně je   . Sám obdivuješ jak daleko se dá jet na malém scootu, prostě pohodička
 . Sám obdivuješ jak daleko se dá jet na malém scootu, prostě pohodička  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků