Ciao Všem díky za přání. Zdraví potřebujem všichni, tak snad mi po tolika přáních bude sloužit. Jen s tím zapíjením to aktuálně není nic moc, protože kvůli probíhající léčebné kůře musím abstinovat Ale až to skončí .....
_tmax.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Raději o 1/2 hodiny déle, než o 20 let dříve. Richijan je nick, křtěný jsem Richard Jan, kamarádi mi říkaj Richi, mailové adresy mám rischa@...., oslovení Ríšo nesnáším ;-[
Heli tož vše nej k narozkám , štěstí a zdraví ať tě provází na cestách, necestách a všechno zlé a blb se ti velkým obloukem vždycky vyhne
Díky všem za slovíčkové dárečky, leč slaviti není co - jak se říká mládí v prpr a do důchodu daleko ...to nic jak sednu na skútra, tak mě to přejde, takže - někde na srazu ahoj
VŠEM, kterým jsem nepopřál k narozeninám, přeju upřímně všechno nejlepší TEĎ. Tohle zrovna moc nesleduju a pak to takhle dopadne. Já se fakt kaju a odpusťte vetchému starci.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Jak rikala Ruzickova kdyz se podivala rano do zrcadla:neznam te ale umeju te,tak ja take rikam neznam vas ale doufam ze vas brzo poznam a proto obema a nebo oboum preji vsechno nej nej hlavne zdravi a mnoho stastnych kilometru bez skrabancu.