Já bych chtěl taky všem členům SF popřát všechno nejlepší, jenže všichni už tu přáli, no a co mám teda přát já, aby to bylo vtipný, originální a nezapomenutelný ? Tak alespoň popřeju všem skůtrákům dobré vůle krásné Vánoce, spolehlivé zdraví (i skůtrů) a hodně sqwělých orgasmů v roce 2014, sakra !!!
Naposledy upravil Mojda dne 25 pro 2013, 09:27, celkově upraveno 1
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla...
Kamarádům, členům a návštěvníkům SF, ale i jejich rodinám, přátelům a známým, krásné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a celkovou vánoční pohodu bez komplikací,
přejí Vraťas a Vraver
Motocykl je pro dvě osoby pouze schválen, ale nikoliv určen...
Nadává-li Moravák na Pražáka, nadává v podstatě sám na sebe...
Tuning / úpravy: U tohoto stroje prakticky není co upravovat, vše je v základu. Snad jen opěrka řidiče, USB zásuvka, kabel napájení bateri a to je tak asi vše.
Milí kamarádi, Vánoce už máme ve zdraví za sebou a nyní nastává čas přání všeho nej, nej, nej do roku 2014 - roku KONĚ. Všem Vám přeji aby jste si na toho svého koně naložili na tuto cestu do nového roku všechno krásné a pro Vás to nejdůležitější. Nezapomeňte na zdraví, štěstí a lásku. To ze srdce přeji všem. Helena.
Užijte si všichni každou další jízdu co nejlépe, hodně kilometrů bez nehody a pokaždé šťastné dojetí do cíle cesty. Hezký konec roku a brzký příchod další sezóny. Bohdan