Tak zrovna dneska jsem si docela pěkně zajezdil, nevim jestli na to může mít vliv ten dnešní rekordně nízký tlak o kterym mluvili v médiích (ještě jsem takový nikdy na barometru v obýváku neviděl), ale jelo to tak nějak líp. Zátah odspodu skoro jak nějaký dvoukilo
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
Dík Vendo. Už se na to těším jak malý děcko na Vánoce . Všechny cestovatelský doplňky už mám namontovaný . Ve volných chvílích pročítám cestopisy na Motorkářích a koukám na videa na youtube . Na konci května tam bude fajn , myslím že tak akorát na cestování .
Aktuálně Honda XL 600 V Transalp + Suzuki DL 650 V-Strom K důstojnému stáří patří bohaté vzpomínky, pár vrásek a možná že i jizev - dobrodruzi zkrátka nikdy nevedou nudné životy. Exskůtry - Majesty 250 DX , Suzuki Burgman 400 , Silver Wing 600
No jo ... máš pravdu Ale na off road to stejně dnes nebylo , protože tam byl sníh a led . A na asfalt jsou tyto vhodnější . Kupodivu jsou to ale taky enduro pneu ( CONTINENTAL Conti Trail Attack ) i když působí úplně jiným dojmem .
Tuning / úpravy: Laděný výfuk IXIL dual HyperLow, vyhřívané gripy Oxford,reflexní proužky na ráfky, LED parkovačky, karbonová fólie na pár dílech, množství originálních škrábanců a prasklin