a jestli se ta spojka nerozhejbe tak se na to mrknu taky.. ale při lehkém ubrání volnoběhu přestal jít do záběru.. uvidíme
  a jestli se ta spojka nerozhejbe tak se na to mrknu taky.. ale při lehkém ubrání volnoběhu přestal jít do záběru.. uvidíme  navečír napíšu
 navečír napíšu 
 .. plynové lanko jsem zkoušel, bohatost seřídit atd.. nakonec jsem teda znova rozdělal karbec a zkusil znovu profouknout a zjistil jsem že byla ucpaná jedna hlavní triska tak jsem jí proštouchnul mini drátkem a vše jelo jak má
.. plynové lanko jsem zkoušel, bohatost seřídit atd.. nakonec jsem teda znova rozdělal karbec a zkusil znovu profouknout a zjistil jsem že byla ucpaná jedna hlavní triska tak jsem jí proštouchnul mini drátkem a vše jelo jak má  bohužel tedy skůtr celou cestu strašně moc kouřil (olej si ředí sám z vedlejší nádobky) pak mi chcípnul a od té doby zas nemohu nastartovat :/ vždycky jenom trochu škytne a vypne, už mě to nebaví
 bohužel tedy skůtr celou cestu strašně moc kouřil (olej si ředí sám z vedlejší nádobky) pak mi chcípnul a od té doby zas nemohu nastartovat :/ vždycky jenom trochu škytne a vypne, už mě to nebaví  strávil jsem na tom celé 2 dny :3
 strávil jsem na tom celé 2 dny :3 .. a poslední kousek už to nedělalo
.. a poslední kousek už to nedělalo 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků