Cavte skúter sa mi dusí napríklad idem na plný plyn a nič nedusí sa ked idem napríklad na 3/4, 1/4 plynu tak sa začne dusit začalo mi to robit ked som mal už rezervu mohlo to sposobit nasatý bordel z nádrže do kaburatora?
aj mna to napadlo lebo ako mi to začalo robit to dusenie skutra po odstaveni a vypnuti motora sa mi z výfuku dymilo čím to mohlo byt?A ako mam skontrolovat ten výfuk da sa nejako rozobrat?
Výfuk Aprilie neznám, proto neporadím, jak jej rozebrat. Ale snad bych zkusil jej po jeho odmontování propláchnout nějakým dekarbonizačním prostředkem, pokud něco takového existuje.
problem vyrieseny dal som sviecku z babety a skuter ide v pohode lebo na starej sviecke na tom iskrišti alebo čo to je vyzerá to ako háčik bolo nieco zatvrdnuté.Budem kupovat novú sviečku a čo hovoríš na značku ngk lebo tu sviecku co som mal v skutri bola vyrobená v roku 1991.
ja práveže neviem akú mam kúpit lebo ta aprilia je ročník 94 a v techničaku to nieje uvedené je aj neaka univerzálna sviečka do skútrov ktorá bude pasovat do vsetkých motorov?