Skutr se nechce rozjed

Technické problémy s čínskými skútry

Skutr se nechce rozjed

Příspěvekod V&V » 29 čer 2019, 17:17

Zdravím,
můj číňan měl na jaře problém, že mu lítal olej na svíčku, takže pořad zdechal. Má najetých 9 tis, tak jsem mu dopřál nový válec a dal jsem tam rovnou 70 ccm a vyměnil jsem i ventily včetně gufer.
Problém je pryč a skutr pěkně přede, ale nechce se rozjet. Když je na stojanu tak kolo roztočí až na hodně vysoké otáčky a při normální jízdě to nezvládne. Přijde mi jako by se zadní kolo těžko točilo (hlavně v zátěži), ale když jsem otočil spojkovým talířem(na stojanu) tak šlo zadní kolo roztočit lehce.

Nevíte někdo čím by to mohlo být?

Doplním, že skútr předtím stál 3/4 roku v garáži. Další "tunign" ani úpravy na něm nejsou a předtím se rozjížděl bez problémů.

Děkuji za pomoc
V&V

5+
 
Reputace: 0
Příspěvky: 6
Registrován: 29 čer 2019, 16:52
Skútr / moto: skutr

Re: Skutr se nechce rozjed

Příspěvekod Hetrik » 23 črc 2019, 19:18

Mal som podobny problem na otcovom skutry. Po vymene valca ... na 70 cm3 nechcel ani nastartovat. Po nastaveni volnobehu na maximum už štartoval ale jeho max.rýchlosť nedosahovala ani 40 km/h. Chlapik co mu to robil mu to zle poskladal. Iskru mu to hadzalo 5mm pred hornou vraťou. Musel som zhodiť hlavu s ventilami cele to nastavit. Pomohol som si videom na nete aby som to dobre poskladal. Potom ked som ho naštartoval musel som znižiť otačky voĺnobehu a všetko bolo už ok. Akurát som musel zväčšit privod vzduchu do karburátora lebo pri cca 50km/h sa to trochu dusilo. Po tom uz uplne v poriadku.
Hetrik

25+
 
Reputace: 12
Příspěvky: 28
Registrován: 23 srp 2018, 11:14
Skútr / moto: Maxon Ardour


Zpět na Technické problémy s čínskými skútry

 
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník