Nevím jak na SK , ale v ČR musí každý den vyjít alespoň jeden štvavý článek proti HR. Kdo to k***a řídí , tuhle žurnalistiku, ala clickbait, žádná snaha o objektivnost, potlačí plusy a vyzdvihnou mínusy a snaží se zasít jakousi nenávist . Kdo to čte je blázen a kdo kouká na TV, je dvojnásobný. Jako určitě mají chorvati "maslo na hlavě" ale co je moc, to je příliš. Je mi lito slovinců, makedonců , srbů, člověk přes ně většinou jen jede a oni se přesto snaží , nabízí snídaně ( tohle chorvat neudělá , moc práce ), jen to moře všichni nemají . Jinak levně je v Srbsku a v Makedonii. Benzín 31,50 a mám pocit,že to byl ten s vyššími oktany, 0.7 L Gin jsem kupoval za 128,-
Všude směrem na jih perfektní silnice, fakt jsem byl milé překvapený. Jestli mě někdo sral, tak maďari. Na dálnici auto s radarem každých 50 km , je tam max. 110 km. Ještě k HR, v Makarské župě uprostřed tohoto týdne , 5000 možností ubytování , z to toho se snídaní do 100€ jen 3 a do 150€ jen 12 na jednu noc s hodnocením 8 a více. Z toho vyplývá , že oni nechtějí dělat služby, jen vydelavat peníze.
EDIT: mimo jiné , sice je to mimo mísu, ale na Staromáku v Praze stojí langoš 199,- a lidi to koupí
Odesláno z Fold3