Pronásledování lokomotivy na Dobříš

Fotogalerie a videa ze společných akcí, srazů a vyjížďek.
Pravidla fóra
Umístěním obsahu na toto fórum strvzujete, že jste jeho autorem a prohlašuje provozovateli, že umístěním a zpřístupněním takového obsahu prostřednictvím tohoto fóra nebudou neoprávněně zasažena autorská práva třetích osob ani jiná práva a oprávněné zájmy třetích osob (např. právo na ochranu osobnosti fyzických osob) a nebudou porušeny obecně závazné právní předpisy.

Pronásledování lokomotivy na Dobříš

Příspěvekod Tomáš@125 » 21 kvě 2011, 20:50

Tak dnes jsme pronásledovaly parní lokomotivu z Prahy do Dobříše. První lovení fotek bylo za železničním mostem u Měchenic, kde jsme pro foto zapadli do příkopu u trati, ale průjezd byl fantastický. Dále jsem popojeli přímo do Měchenic na nádraží, kde stála lokomotiva v celé své kráse a mohli jsme ji důkladně prozkoumat. Po prohlídce lokomotivy a vagonů, nás přepadla Hypoglykémie a proto jsme museli doplnit cukryObrázek v nedaleké cukrárně Fregata kde byl na kontrole sám velký Pohlreich. Náš Michelin kontrolor toalet Foky provedl kontrolu a neshledal žádných velkých nedostatků.
Dalším cílem byla vesnička Čisovice kam jsme dojeli jen pár minut než vlak dorazil do nádraží proto se dá opravdu hovořit o pronásledování :D :D
Po focení dýmající mašiny sedáme na skútry a frčíme do Nové Vsi pod Pleší kde vlak přijíždí do nádraží s 15 minutovým zpožděním, které se ještě prohlubuje protože mašina nechce dále pokračovat. Odborná obsluha Český drah ovšem nezahálí a několika ranami a odpuštěním vařicí vody dává lokomotivu znovu do pohybu. Dobu opravy jsme využily k nafocení "aktů" :D našich dokonalých strojů jakými jsou 1 Honda Sw-T 400 a 2 :D Suzuki Burgman 400.
Další rychlí přesun podél strakonické dálnice na Dobříš, kde Herr Foky dostává úžasný nápad že budeme fotit vlak z mostu dálnice kam se teda škrábeme jako kamzíci, ale foto stojí za námahu.
A je tady znovu hlad mašina je v cíly a tak se pomalu stáčíme k domovu přes Nový Knín frčíme směr Slapy kde se zastavujeme ve vesničce Buš kde je velmi dobrá restaurace u Váňů, kde Foky a já dáváme řízek dvoják :D :D .
Po lehkém obědě, jedem podél Vltavy a odbočujeme na Fokyho oblíbené serpentiny do Dolních Břežan, ve kterých ovšem potkáváme auto táhnoucí přívěs plný koní, tak místo klopení zatáček čucháme ty smradlavé zadky. :lol: :lol:

Poslední zastávka je již tradičně v motorestu v Dolních Břežanech kde končí většina Fokyho, Wictorovo a teď i mých výletů. :D :D Poté přesun na Prahu 8 po smradlavé magistrále. :x
Znovu krásný den plný zážitků. :D :D
Veškeré doprovodné foto a video naleznete zde http://tomas125.rajce.idnes.cz/Stihani_ ... na_Dobris/
Honda@125 prodáno po 11 letech :(, Honda SW-T 400 prodáno
Uživatelský avatar
Tomáš@125

750+
 
Reputace: 42
Příspěvky: 896
Registrován: 13 črc 2010, 23:57
Bydliště: Praha
Skútr / moto: Honda SH 300 / Suzuki Bandit 1250S

Re: Pronásledování lokomotivy na Dobříš

Příspěvekod foky » 21 kvě 2011, 20:58

Hodim to svoje videjko i sem 8)



Pokud by to někoho zajímalo, tak ZDE je info o lokomotivě ČSD 434.2, kterou jsme dneska pronásledovali 8) .
| Life is better with MY KTM | Žijte naplno...tenhle kolotoč jede jenom jednu jízdu...
Uživatelský avatar
foky

2500+
 
Reputace: 176
Příspěvky: 4039
Registrován: 08 dub 2010, 08:38
Bydliště: Praha - nejlepší město v ČR
Skútr / moto: KTM 1090 Adventure


Zpět na Srazy a vyjížďky

 
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků