Ukažte všem svou hračku!

Pravidla fóra

Téma v této rubice může založit každý, kdo vlastní nějak (více či méně) upravený skútr. Nezáleží jestli motorově nebo opticky. Důležité je, aby se skútr nějak odlišoval od ostatních.

Založené téma musí obsahovat alespoň základní popis vašeho skútru a provedených úprav a minimálně jednu fotografii.

Autoři témat, která nebudou vyhovovat pravidlům, budou upozorněni přes PM, a po určitém čase bez jeho úpravy/doplnění bude téma smazáno!
Odeslat odpověď

Aprilia Leonardo 250 SP Scorpion výfuk

08 kvě 2011, 22:20

Tak, kdyz uz to bylo v rukavickach, tak poradne :)

Komplet GO motoru (krome vybrusu) a jedeme znova :) vsude, kde to slo, tak je silikon navic, vady opraveny :)
A pri te prilezitosti, sem si udelal radost :) Inu, posudte sami :)

Re: Aprilia Leonardo 250SP Scorpion vyfuk

08 kvě 2011, 22:36

Teda sem na jedno ucho sice hluchej, ale i tak jasně slyším ten pěknej tenor :mrgreen: Andrea Boceli by v některých áriích jistě záviděl :mrgreen:

08 kvě 2011, 22:49

Nazivo dokaze zpivat jeste hloubeji ;)

09 kvě 2011, 11:50

koukám panáček má opraveno...gratuluji:-)jinak pěkný zvouček...ale počkám si na živo...

09 kvě 2011, 12:57

To ja zasejc jo :) brumla si to pekne, idkyz sem jeste nejel na plnej kotel...

Jinak k te oprave - vse, krome vybrusu a repase kliky, je udelano...
Novy pistni krouzky, rozvodak, komplet vsechna tesneni, opraven zasek v karteru, novy rotor(jety) a nasledne zkompletovani a zajizdeni...
Olej se menil po 10km, tedka v patek ho vymenim po 50km a pak asi po 1000km...aby se vyplachl vsechen bordel z karteru...
Vse je namazane vazelinou, kde to slo a vsude, u kazdeho tesneni, je jeste pridany cerveny silikon...

Zajizdim na max pul plynu, tak do 90km/h...postupne se to bude zvysovat...ale tech cca 500km tomu nechci nakladat, aby se pistni krouzky dobre zabehly ;)

Nic nikde netece, KONECNE! :) , a olej to snad nepapa ;) dalsi zhodnoceni az po najetych 1000km ;) driv to nema cenu ;)

09 kvě 2011, 13:26

No, to mas pravdu :) ale ja ji verim, holce moji italsky ;) a snad uz budu jen bublat a jezdit :)
Odeslat odpověď