, ale je to fakt daleko
 , ale je to fakt daleko  .
 . , ale je to fakt daleko
 , ale je to fakt daleko  .
 . 602 483 603
 602 483 603

602 483 603
 602 483 603

Tomulátor píše:Já jsem ze Žatce, ale dálky mi nedělaj problem, ke všemu ty máš B400

602 483 603
 602 483 603

jsem docela nas...... já vědět kdo to byl tak mu zlomim všechny kosti v těle aby ho to bolelo jako mě srdíčko když se podívám na mího skútříka
  jsem docela nas...... já vědět kdo to byl tak mu zlomim všechny kosti v těle aby ho to bolelo jako mě srdíčko když se podívám na mího skútříka

jsem zvědavej klk chtěj za přelakovaní skútra
 jsem zvědavej klk chtěj za přelakovaní skútra 

602 483 603
 602 483 603

, jedině příští
 , jedině příští

602 483 603
 602 483 603

no poškrábali ho slušně ale právě umě ve vchodě takže tam asi bejt taky nemůže tak nwm kde bych ho měl nechávat každopádně jak si ho viděl tak tam tak neparkuje vždy k večeru ho zaparkuju blíž k chodníku a přikreju plachtu od stredy dam tam zámek ss alarmem xena a zaparkuju pred nej auto
 no poškrábali ho slušně ale právě umě ve vchodě takže tam asi bejt taky nemůže tak nwm kde bych ho měl nechávat každopádně jak si ho viděl tak tam tak neparkuje vždy k večeru ho zaparkuju blíž k chodníku a přikreju plachtu od stredy dam tam zámek ss alarmem xena a zaparkuju pred nej auto  takže nemaj hotam odtud jak dostat jedině že by ho zvedli přes ten docela velkej obrubník anebo mi odtáhli auto
 takže nemaj hotam odtud jak dostat jedině že by ho zvedli přes ten docela velkej obrubník anebo mi odtáhli auto  každopádně už jsem se rozhodl jde v zimě celej na vínovou barvu at to stojí co to stojí
 každopádně už jsem se rozhodl jde v zimě celej na vínovou barvu at to stojí co to stojí  protože takhle vypadá srašně
 protože takhle vypadá srašně  potom doufám že mi ho nikdo už nepoškrábe
 potom doufám že mi ho nikdo už nepoškrábe  jinak v pondělí mi vydaj papíry
 jinak v pondělí mi vydaj papíry  konečně můžeme někam vyjed takže něco rychle domluvte at vás poznám
 konečně můžeme někam vyjed takže něco rychle domluvte at vás poznám  tejden zpátky jsem v chomutově zdravil šedýho burgmana nebyl jsi to ty ?
 tejden zpátky jsem v chomutově zdravil šedýho burgmana nebyl jsi to ty ? 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků