. Myslím, že to všichni zvládneme
 . Myslím, že to všichni zvládneme  

. Termoprádlo už bude potřeba
 . Termoprádlo už bude potřeba  . Jen mi dej vědět jestli na té benzince budeš na 100%, ať tam nečekáme. Pokud možno co nejdřív, ať můžu informovat ostatní
 . Jen mi dej vědět jestli na té benzince budeš na 100%, ať tam nečekáme. Pokud možno co nejdřív, ať můžu informovat ostatní  . Díky.
 . Díky. 
   . Jen pro zopakování......ty budeš čekat už v Halenkově?
 . Jen pro zopakování......ty budeš čekat už v Halenkově?
 ).
 ). 

.
 . . To by jsi mohl s nama i do motobaru u Hanku a pak uz sam zpet pres Fulnek, Potstat......je tam krasna cesta a za chvili by jsi byl doma
 . To by jsi mohl s nama i do motobaru u Hanku a pak uz sam zpet pres Fulnek, Potstat......je tam krasna cesta a za chvili by jsi byl doma . Tou trasou jezdim do Karvine pravidelne, tak ji mam vyjezdenou. Popremyslej a na Kohutce se domluvime
 . Tou trasou jezdim do Karvine pravidelne, tak ji mam vyjezdenou. Popremyslej a na Kohutce se domluvime

Pokud by bylo u mě vše špatně, přijel bych určitě, ale autem, ať splním účast a zároveň bych vyvezl manželku. Z5 bych mohl vzít ty, co budou mít omrzliny  nebo zamrzlé stroje.
  Pokud by bylo u mě vše špatně, přijel bych určitě, ale autem, ať splním účast a zároveň bych vyvezl manželku. Z5 bych mohl vzít ty, co budou mít omrzliny  nebo zamrzlé stroje. 

. Bylo by smutne kdyby jsi nedorazil. Konec-koncu je to tvoje akce. Kohutku jsi vymyslel ty
 . Bylo by smutne kdyby jsi nedorazil. Konec-koncu je to tvoje akce. Kohutku jsi vymyslel ty 
  . Tak si prijed snist aj ty, ty knedliky s manzelkou
 . Tak si prijed snist aj ty, ty knedliky s manzelkou 

. Klidne v plechovce. Hlavne ze se zucastnis vyjezdniho zasedani. Ted vazne.....kdyby ses necitil dobre, tak jsi samozrejme omluven
 . Klidne v plechovce. Hlavne ze se zucastnis vyjezdniho zasedani. Ted vazne.....kdyby ses necitil dobre, tak jsi samozrejme omluven .
 .

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník