Odhlašuji se neboť jsem doma s klukem, manželka si přehodila směnu

,pokudf by nejel není to na stopro tak co se týče financí za jídlo nouproblema.
 ,pokudf by nejel není to na stopro tak co se týče financí za jídlo nouproblema.

Jestli jde zrušit ty 3 guláše tak prosím, prosím. Jinak zaplatím, samozřejmě. Pokusím se dorazit sám a sváču si vezmu, ale opravdu bez záruky
  Jestli jde zrušit ty 3 guláše tak prosím, prosím. Jinak zaplatím, samozřejmě. Pokusím se dorazit sám a sváču si vezmu, ale opravdu bez záruky  

Moc se omlouvám za komplikace
  Moc se omlouvám za komplikace

.
 .

..tak opatrně....co se týká jidla v pohodě,jsem domluvený že udělají něco navíc....tak v pohodě si myslím že se na každeho dostane.... s tou sváčou kluci,pokavad pojedem do hospody,kde já ted v pátek jedu zaplatit rezervaci.....tak už by to ten oběd chtělo dát....snad 150kč nikoho nezabije....a bude nás tam hafo a jen sami...takže to bude pohoda....
 ..tak opatrně....co se týká jidla v pohodě,jsem domluvený že udělají něco navíc....tak v pohodě si myslím že se na každeho dostane.... s tou sváčou kluci,pokavad pojedem do hospody,kde já ted v pátek jedu zaplatit rezervaci.....tak už by to ten oběd chtělo dát....snad 150kč nikoho nezabije....a bude nás tam hafo a jen sami...takže to bude pohoda....

moto.joker píše:
to Mojda: Fakt teda jako jedeš? A na čem Tě můžu hledat?
 a já ostatně taky.
  a já ostatně taky.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků