no a tradiční dvouchlapové grilované koleno - specialita srazu - je při tom počtu samozřejmě nutno objednat dopředu
  no a tradiční dvouchlapové grilované koleno - specialita srazu - je při tom počtu samozřejmě nutno objednat dopředu  

Prosím o zapsání do seznamu a k jídlu poprosím jako vždy něco jiného
  Prosím o zapsání do seznamu a k jídlu poprosím jako vždy něco jiného  Tedy KŘ
    Tedy KŘ  Díky..těšim se.
  Díky..těšim se.

Tak tedy,přesvědčil jsi mě Maxi,obědnávám 1x koleno.Stále doufám,stále doufám.Jestli bude tvrdá
 Tak tedy,přesvědčil jsi mě Maxi,obědnávám 1x koleno.Stále doufám,stále doufám.Jestli bude tvrdá  tak to kuchař sní předemnou nebo vypije litr Rumu,předemnou.
 tak to kuchař sní předemnou nebo vypije litr Rumu,předemnou.  

Mach.002 píše::roll: Tak tedy,přesvědčil jsi mě Maxi,obědnávám 1x koleno.Stále doufám,stále doufám.Jestli bude tvrdátak to kuchař sní předemnou nebo vypije litr Rumu,předemnou.

. Pokud nebudou padat trakaře tak se přijedem ukázat. Nemáme tu možnost na tento termín si zajistit hlídání dětí,tak budeme nuceni jet na noc domů.Proto mám na vás i dotaz, v kolik se podává večeře(koleno)???
 . Pokud nebudou padat trakaře tak se přijedem ukázat. Nemáme tu možnost na tento termín si zajistit hlídání dětí,tak budeme nuceni jet na noc domů.Proto mám na vás i dotaz, v kolik se podává večeře(koleno)???  Rádi bychom okoštovali,ale čas nás bude tlačit...............
  Rádi bychom okoštovali,ale čas nás bude tlačit............... 

:-p
 :-p Ahoj Maxi.Tak já se hlásím taky a se mnou i můj baťůžek Eva.Spaní máme s Marťasem a mladou Dančou a na večeři nám stačí jedno koleno.Předem děkuji za zapsání.
 Ahoj Maxi.Tak já se hlásím taky a se mnou i můj baťůžek Eva.Spaní máme s Marťasem a mladou Dančou a na večeři nám stačí jedno koleno.Předem děkuji za zapsání. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků