a to si představ, že tě takové pako sundá v létě a budeš čučet jen z okna, jak je pěkně a všichni ostatní jedou někam ven. Mě by tedy asi šlehlo.
 a to si představ, že tě takové pako sundá v létě a budeš čučet jen z okna, jak je pěkně a všichni ostatní jedou někam ven. Mě by tedy asi šlehlo.  Uvidíme se v sobotu, já tam dorazím trochu později a dáme si prcka na uzdravení. :rolleyes:
 Uvidíme se v sobotu, já tam dorazím trochu později a dáme si prcka na uzdravení. :rolleyes: a to si představ, že tě takové pako sundá v létě a budeš čučet jen z okna, jak je pěkně a všichni ostatní jedou někam ven. Mě by tedy asi šlehlo.
 a to si představ, že tě takové pako sundá v létě a budeš čučet jen z okna, jak je pěkně a všichni ostatní jedou někam ven. Mě by tedy asi šlehlo.  Uvidíme se v sobotu, já tam dorazím trochu později a dáme si prcka na uzdravení. :rolleyes:
 Uvidíme se v sobotu, já tam dorazím trochu později a dáme si prcka na uzdravení. :rolleyes:

Vemte si plato prášků na spaní a upozorněte majitele penzionu, že ty dva tam nebourají krov ale spí.  :cyclops: :p
 Vemte si plato prášků na spaní a upozorněte majitele penzionu, že ty dva tam nebourají krov ale spí.  :cyclops: :p

ten aspoň vrčí monotoně.
 ten aspoň vrčí monotoně.

Vemte si plato prášků na spaní a upozorněte majitele penzionu, že ty dva tam nebourají krov ale spí.  :cyclops: :p [/quote]
 Vemte si plato prášků na spaní a upozorněte majitele penzionu, že ty dva tam nebourají krov ale spí.  :cyclops: :p [/quote]

:p
  :p 

-marně!)
  -marně!)

:-p
 :-p Už se na vás všechny těšíme!!!
 Už se na vás všechny těšíme!!!

[/quote]
[/quote]

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník