na cestě zpátky nás trochu s Kerimem polekal vlčák pobíhající po jedný vesnici ve vozovce..ale vyhli jsme oba.
 na cestě zpátky nás trochu s Kerimem polekal vlčák pobíhající po jedný vesnici ve vozovce..ale vyhli jsme oba. na cestě zpátky nás trochu s Kerimem polekal vlčák pobíhající po jedný vesnici ve vozovce..ale vyhli jsme oba.
 na cestě zpátky nás trochu s Kerimem polekal vlčák pobíhající po jedný vesnici ve vozovce..ale vyhli jsme oba.

Ta objížďka na Lipník kvůli pár kilometrům jednosměrky byla síla.Na tom tankodromu a ještě potmě,fuj!
Ta objížďka na Lipník kvůli pár kilometrům jednosměrky byla síla.Na tom tankodromu a ještě potmě,fuj!  Kolikrát byla ve mně malá dušička,když mi šly vidle v zatáčce až na doraz.Takže přátelé,Ostraváci Vás všechny rádi viděli a protože to asi letos už na další srazík nevypadá,tak ať žijou ŠLAPANICE 2009
Kolikrát byla ve mně malá dušička,když mi šly vidle v zatáčce až na doraz.Takže přátelé,Ostraváci Vás všechny rádi viděli a protože to asi letos už na další srazík nevypadá,tak ať žijou ŠLAPANICE 2009  .(Leda ,že by bylo v lednu pěkně a udělali bychom "Novoroční sraz". :p
.(Leda ,že by bylo v lednu pěkně a udělali bychom "Novoroční sraz". :p  

)
)

(pejsci super)
(pejsci super)

taky jsme tě rádi viděli. Všechny akce jsou tu zavčas,jinak příště už dáš vědět, aby jsme ti neujeli
 taky jsme tě rádi viděli. Všechny akce jsou tu zavčas,jinak příště už dáš vědět, aby jsme ti neujeli 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků