no snad ti to v sobotu vyjde
 no snad ti to v sobotu vyjde !!
!!

Zítra přidám doufám dalších minimálně 100km B)
Zítra přidám doufám dalších minimálně 100km B)  pokud nebude sněžit :pPS Petane ,
pokud nebude sněžit :pPS Petane ,  tak jak to táhne?
tak jak to táhne? 

!! [/quote]
!! [/quote]

Dám vědět kolem oběda
Dám vědět kolem oběda
 jedem se tam podivat ,ale pochybuji ze snima i vyrazime ponevadz zatim na tom zase jeste tak moc neumim!! ale zase slibujou ze pojedou rozumne tak uvidime a kdyz tek sme z pucmeldou rikali ze se odpojime!
 jedem se tam podivat ,ale pochybuji ze snima i vyrazime ponevadz zatim na tom zase jeste tak moc neumim!! ale zase slibujou ze pojedou rozumne tak uvidime a kdyz tek sme z pucmeldou rikali ze se odpojime!  a jinak jede to o trochu lip jak leos
 a jinak jede to o trochu lip jak leos  :p
 :p

no jestli jste stíhali
no jestli jste stíhali  Potkal jsem vás naproti pumpy v Bělé.Jinak super den,krásně to jelo-musím podráždit Dana-plechovkáře :p
Potkal jsem vás naproti pumpy v Bělé.Jinak super den,krásně to jelo-musím podráždit Dana-plechovkáře :p  Tak jestli jste s nima jeli tak doufám že bude foto!čau
Tak jestli jste s nima jeli tak doufám že bude foto!čau
 ja sem nefotil ale gerd jo tak sem zvedavy jestlio tu neco da!! jinak jeli sme snima az po val mez a pak sem se odpojil a oni jeli jeste dal !!takze cca 180km!! jo a kdyby si venco prijel k tomu  makru tak ste mohli jet spolecne z gerdem !
 ja sem nefotil ale gerd jo tak sem zvedavy jestlio tu neco da!! jinak jeli sme snima az po val mez a pak sem se odpojil a oni jeli jeste dal !!takze cca 180km!! jo a kdyby si venco prijel k tomu  makru tak ste mohli jet spolecne z gerdem ! 

a já se potil v plechovce , ale už zítra to asi taky pořádně provětrám , nejpozději v uterý to si pro jistotu beru celý den volno
 a já se potil v plechovce , ale už zítra to asi taky pořádně provětrám , nejpozději v uterý to si pro jistotu beru celý den volno  

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník