Tak na první víkend v červenci 4.7. - 5.7.2015 plánujeme s Kyblosem opět Karvánky, vyzíváme všechny známé, kteří před 6ti lety se této akce zůčastnili a byli bychom rádi, kdyby se ozvali, všechny naše dlouholeté známé opět po letech znovu rádi uvidíme, akce v Karvánkách u Soběslavi vždy stáli za to.
reporty-f69/vikend-4-5-7-09-jizni-cechy-t2201.html
Já s Kyblosem tam budu už od 3.7. v pátek na večer (jedu hned po práci) a jelikož je 6.7. státní svátek, můžeme to protáhnout až do pondělka dle účasti, takže stany a spacáky sebou. Chatky jsou již obsazené. Zjištěno telefonicky, dne 27.6. 
Pomalu dáváme dohromady trasu na sobotní vyjížďku, po té budu trasu a cíle aktualizovat.
Start sobotní vyjížďky: 12 - 12:30 hodin   Pokud by někdo dorazil v sobotu, mezi jedenáctou a dvanáctou hodinou a nebyli jsme v kempu ATC Karvánky, tak se nacházíme na obědě v Country Saloonu. Pro ty, kteří neví, kde se tento Country Saloon nachází, tak je to opravdu velice blízko kempu. Při výjezdu z kempu se dáte doprava a po silnici ujedete cca 500m, kde na levé straně uvidíte tento saloon: 
http://country-saloon.eu/
Seznam těch, kteří jedou, nebo nad tím uvažují:
Tomulátor
Kyblos
jardaslavonice - (možná)
Slapky + 1
Jarafari
matty46
jel.en 
Pumpa + Nany Ťuťu Pumpová - (přijedou autem)
boboh
šnek

já nepochyboval, že by jsi matty nejel, ale Kyblos si nebyl SMSkou jistý
  já nepochyboval, že by jsi matty nejel, ale Kyblos si nebyl SMSkou jistý   Samo jsem doufal, že dorazíš, ale když to takhle potvrdíš, je to víc jistý
 Samo jsem doufal, že dorazíš, ale když to takhle potvrdíš, je to víc jistý 

(nejsem ze staré bandy zúčastněných).
  (nejsem ze staré bandy zúčastněných).

Nicméně si myslím, že každá 125ccm to zvládne bez potíží
  Nicméně si myslím, že každá 125ccm to zvládne bez potíží