Seti píše:Napíšu ještě něco, z mého pohledu negativního: jezdil jsem dřív všude možně, cesta/necesta, na všelijakých Stadionech, Pionýrech, Simsonech a Babettách a pěkný skútr je oproti tomuhle všemu tak trochu "leštěnka". A tak se musím přiznat, že jsem zatím neměl moc odvahy s tím třeba jezdit po lese mezi stromama, anebo někde po mizerné polní cestě.. Prostě na houby nebo ryby to moc není, ani to k tomu nemá odpovídající úložný prostor. Je to spíš na levné přibližování do práce s batohem na zádech a tak. Ale to chceš.
Také jsem měl Runnera 50ku, teď mám 200ku. S tou 50kou jsem dojel až na chatu, což znamená 1,5km po polní a lesní cestě v hodně špatném stavu a pak asi 200 m po lesní pěšině plné kořenů. Nikde jsem nevzal, ono to zas tak nízké není. Ale narazil jsem na jiný problém, že jsem sám nedokázal přímo od chaty odjet. Kombinace přes 100kg skútra, prakticky hladkého silničního vzorku a prudkého kopce pokrytého jehličím a trávou byla vražedná. Čím víc jsem se opíral do řídítek, tím víc jsem nadlehčoval zadní kolo, které beznadějně prokluzovalo. Nakonec jsem potřeboval na těch pár metrů ještě druhého člověka tlačícího vzadu. Takže je možné s Runnerem vyrazit i do lesa, ale je nutné mít na paměti, že se rozhodně nejedná o žádné enduro.
Mám 190/90 a vejdu se tam opravdu bezproblémově.