). "B" mne naprosto nadchl a myslel jsem, že mám jasno až do chvíle, než jsem objevil v bazaru Aprilii Atlantic 500
). "B" mne naprosto nadchl a myslel jsem, že mám jasno až do chvíle, než jsem objevil v bazaru Aprilii Atlantic 500   . Teď tedy řeším dilema, co si pořídit a tuším, že to rozhodnutí nebude snadné . Jak jsou na tom jmenované modely z hlediska spolehlivosti a provozních nákladů, pls?
. Teď tedy řeším dilema, co si pořídit a tuším, že to rozhodnutí nebude snadné . Jak jsou na tom jmenované modely z hlediska spolehlivosti a provozních nákladů, pls?

A to jel první Tom Boy na tom superdraku
  A to jel první Tom Boy na tom superdraku  

No a po pár týdnech SW ..... tě chápu
  No a po pár týdnech SW ..... tě chápu  Nemůžu srovnávat mezi SW600 a Burgman 650, ale můžu srovnávat mezi SW400 a Burgman 650 E a ...........Burgman 650 E je jasná volba
  Nemůžu srovnávat mezi SW600 a Burgman 650, ale můžu srovnávat mezi SW400 a Burgman 650 E a ...........Burgman 650 E je jasná volba  Chystám se ho koupit někdy v zimě nebo na jaře.........
  Chystám se ho koupit někdy v zimě nebo na jaře.........  SW400 je pohodlný a designově vydařený stroj, ale Burgoš je Burgoš....prostě pohodlí je až na 1. místě apod.
  SW400 je pohodlný a designově vydařený stroj, ale Burgoš je Burgoš....prostě pohodlí je až na 1. místě apod. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků