I nejkvalitnější čínskej scoot nedosahuje kvalit podprůměrné značky.Nehledě na to že se hrozně špatně sháněj díly a to i u dovozce jako je Yuki nebo Kentoya (ty jsou asi nejlepší)
 I nejkvalitnější čínskej scoot nedosahuje kvalit podprůměrné značky.Nehledě na to že se hrozně špatně sháněj díly a to i u dovozce jako je Yuki nebo Kentoya (ty jsou asi nejlepší) I nejkvalitnější čínskej scoot nedosahuje kvalit podprůměrné značky.Nehledě na to že se hrozně špatně sháněj díly a to i u dovozce jako je Yuki nebo Kentoya (ty jsou asi nejlepší)
 I nejkvalitnější čínskej scoot nedosahuje kvalit podprůměrné značky.Nehledě na to že se hrozně špatně sháněj díly a to i u dovozce jako je Yuki nebo Kentoya (ty jsou asi nejlepší) :-p
 :-p 

Ale už bych ho nekoupil
  Ale už bych ho nekoupil 

Ohledně servisu:Vozim to přímo k prodejci (centrála). Vrchní servisák je rozumnej a vstřícnej.Vždycky ho udivuje stav meho scoota s ohledem na ujetý km.
 Ohledně servisu:Vozim to přímo k prodejci (centrála). Vrchní servisák je rozumnej a vstřícnej.Vždycky ho udivuje stav meho scoota s ohledem na ujetý km.

Cena kterou bych za to dostal by byla tak na pivo a klobásu
 Cena kterou bych za to dostal by byla tak na pivo a klobásu  

.Skútřík zůstane navždy v mém srdci
 .Skútřík zůstane navždy v mém srdci  .Jen mi přijde do mejch podmínek maxík až moc nepraktickej.Proto jsem psal max.250ccm. Velikostně je to tak na hranici akceptovatelnosti.Bydlim na malom městě.Jezdim tak do 30km.Dál jen když se chci projet (tak 2x tejdně
 .Jen mi přijde do mejch podmínek maxík až moc nepraktickej.Proto jsem psal max.250ccm. Velikostně je to tak na hranici akceptovatelnosti.Bydlim na malom městě.Jezdim tak do 30km.Dál jen když se chci projet (tak 2x tejdně  ) Proto chci ještě jedno trošku nabroušenější né už přibližovadlo ale spíš na vyblbnutí.Abych si nepřipadal jako Rick
 ) Proto chci ještě jedno trošku nabroušenější né už přibližovadlo ale spíš na vyblbnutí.Abych si nepřipadal jako Rick  když se jel s kamarádama projet.A navíc:VŽDIŤ MI NEBYLO JEŠTĚ ANI 30 - JSEM SI ANI POŘÁDNĚ NEUŽIL
 když se jel s kamarádama projet.A navíc:VŽDIŤ MI NEBYLO JEŠTĚ ANI 30 - JSEM SI ANI POŘÁDNĚ NEUŽIL  

:-pviši píše:Chtěl bych se zeptat co víte o tomto skútru.Potřeboval bych něco na drobné popojížďky a aby to také jelo,a investoval bych tak 35000 kč a tahle kentoya je docela pohledná.
 ). v neprospěch číňana hlavně plasty, šrouby, detaily které jsem prohlédl po odplastování, kde vše je tak nějak šité rychlou jehlou, pneumatiky, kdy ze zkušeností majitele dost kloužou, až to vypadá na předčasný nákup nových pneu. puchřejících hadiček za 2 roky používání apod.
 ). v neprospěch číňana hlavně plasty, šrouby, detaily které jsem prohlédl po odplastování, kde vše je tak nějak šité rychlou jehlou, pneumatiky, kdy ze zkušeností majitele dost kloužou, až to vypadá na předčasný nákup nových pneu. puchřejících hadiček za 2 roky používání apod.

PCXko se za 40 tisíc nedá sehnat ani ojetý.
 PCXko se za 40 tisíc nedá sehnat ani ojetý.   

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník