Vaše poptávka po službách a pruduktech.
12 říj 2014, 18:46
Ahoj, je tu někdo nebo nevíte o někom kdo by byl schopnej mi na Majesty 125 naistalovat alarm s dálkovým startem? Z okolí Litomysle nebo Vysokého Myta.
12 říj 2014, 23:13
Ahoj
vlado91,
a co takhle jenom přejet kopec a zeptat se v Janově?
Je to sice Honda, ale ten kluk v servisu je jak šikovnej, tak slušnej a velmi ochotnej.
13 říj 2014, 18:03
Mozem sa opytat, naco aj s dialkovym startom? Motor staci nastartovat maximalne minutu pred odjazdom a dalej ho zahrievat primeranou jazdou. Nechavat motor zbytocne bezat je poprve zbytocne a podruhe arogantne voci ludom a zivotnemu prostrediu. Navyse ak mas na moto tovarensky imobilizer, moze to znamenat, ze budes musiet mat niekde na moto schovany aj deaktivacny cip (z kluca), co je ako dar z nebies pre pripadneho lopkara.
13 říj 2014, 18:12
To jsem přesně čekal že se ozve někdo kdo si myslí že to je k ho..u. Nikdo mi to neukradne protoze to mám v garáži, sousedy budit nebudu, k hovnu to možná je ale prostě to CHCI.
14 říj 2014, 11:11
Teda predstava nastartovanej motorky v garazi no neviem, navyse interier motorky ti to nezohreje

ale ked na to mas tak si to kup inak je to zbytocnost, navyse na volnobehu nieje zrovna najlepsie mazany motor
14 říj 2014, 12:03
Nie je nad to prísť do správne vyúdenej garáže a dobre sa nadýchať

Diaľkový štart pochopím pri aute, kde sa zapne aj kúrenie/klimatizácia...
Ja by som sa toho ale celkom bál. Zásah do elektriny dosť veľký, navyše ten alarm, dušan že to nie je čistá lacná čína