od Ivan-K » 18 čer 2025, 22:49
Záleží od ceny, trebárs ja som dal za prednú Pirreli 61€ a to mám nový DOT a variantu s rýchlostným indexom S
Mám tu pod nosom pneu servis čo predáva vo velkom auto aj motopneu a tam majú v ponuke tú "istú" Pirreli za rovnakú cenu, s nižším rýchlostným indexom P a s poznámkou že sa jedná o DOT 2022...
Tak som si kúpil cez internet a ešte som si to musel prezuť doma sám pre "velkú ochotu" dvoch pneuservisov čo som sa spýtal. Do tretieho som už ani nešiel, ja nemám čas na to aby mi oni hovorili že nemajú čas, že je toho vela .... Bla bla bla
Oni neprezúvajú každý den motorky, doneste samotne koleso a za 2-3 dni to budete mať, alebo prídite hned ráno a budete čakať dve hodiny - nie naozaj si nebudem brať dovolenku či lekára na to aby mi prezuli jednu pneu.
A to ešte neviem cenu za prezutie, posledne som platil 62€!!! za prezutie pneu na auto zakúpené u nich...
Ja neviem čo sa deje, kedysi stačilo za prezutie 4 kolies 20€, dokonca niekde prezuli GRATIS, ak si človek zakúpil pneu u nich a dnes 62€...
Naposledy upravil
Ivan-K dne 21 čer 2025, 05:59, celkově upraveno 1