Fotogalerie a videa s tématikou skútrů, které však nezapadají do výše uvedených kategorií.
Pravidla fóra
Umístěním obsahu na toto fórum strvzujete, že jste jeho autorem a prohlašuje provozovateli, že umístěním a zpřístupněním takového obsahu prostřednictvím tohoto fóra nebudou neoprávněně zasažena autorská práva třetích osob ani jiná práva a oprávněné zájmy třetích osob (např. právo na ochranu osobnosti fyzických osob) a nebudou porušeny obecně závazné právní předpisy.
Zdravím.Tak já posledních par let jezdil na velkých motorkách. Uté poslední Kawasaki ZX -9R přikoupil Hondu Forza 250 a tím si mě skútr tak něčím získal. Prodal jsem obě dvě - že bude stačít jedna a skončil u Silver Wing 600. Který je sice moc fájn , ale nedává mi to co mi kdysi dávala motorka. Posleze jsem zápasil že Winga prodám a vrátím se zpět k motorkám. Hlava velela prodej a uvnitř at si ho nechám Získal si mě svoji mohutnosti , pohodlím , úložným prostorem. Jedno vím jistě. Za mě vede oboji.. Zjistil jsem že preferuji jak moto tak maxíka.. Skútr zustáva doma a do budoucna přibude další motorka.
Naposledy upravil Pavel 72 dne 12 úno 2016, 16:50, celkově upraveno 1
A počíta sa ak som odpadlik tak na polovic ? Prešiel som síce na kubatúru 750 avšak nemusím radit kedže som volil automat DCT. A velmi rad som sa zúčastnil na dvoch krásnych skutr zrazoch a mienim v tom pokračovať. Konečne jedna univerzálna moto do mesta a aj na turistiku. Evolučný vývoj a naberanie zručnosti v poradí podľa ccm 50 - 110 - 150 - 750
Rád bych se podělil o jednu dnešní velkou radost Před chvílí mi zvoní telefon a prej: " pojď otevřít bránu, něco vám vezem". Jo byli to ti mechanici z Bráníka, co nemaj ani vlastní web. Přivezli vylepšenou krásku na které od skútrkomunity odpadla moje Petruška. Je to totální paráda Pro porovnání před a po akci.
Naposledy upravil krizik1 dne 15 úno 2016, 10:41, celkově upraveno 1
Včera se mi na domácím PC dva obrázky objevily. (Akorát jsem si nestihl zapamatovat, jestli s červeným rámem je před nebo po ) Teď už taky nic... (do quotu výše zkopírovány ty linky)
Yuki CITY 125 - Nová čína, s jasnou historií a zcela nejasným osudem Kokříkovi cesty Nevidí mě! Neslyší mě! Nepředvídá mě! Nedává pozor! Nerespektuje mě, protože jsem na 2 kolech!Vím to, předpokládám to, a proto ještě jezdím a stále píši!
Nic jineho, nez se na tu italskou krasu zajet podivat, nam asi nezbyde...
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)
Branik nejsou Modrany, ale omlouva te, ze nejsi z Prahy.
bylo Honda Lead 100 najeto 40 000 km (ja 12 000) bylo Yamaha Majesty 400 najeto 206 000 km (ja 136 000) bylo Honda Silver Wing 600 najeto 110 000 km (ja 92 000) nyní Yamaha T Max 560 najeto 27 000 km (ja 14000)