Prodám: Hranaté válečky Dr.Pulley pro Yamahu T-Max 500

V této sekci můžete zvěřejnit zdarma svůj inzerát týkající se náhradních dílů, příslušenství apod.
Prodej označujte písmenem "P" před názvem tématu, koupi písmenem "K".
Např. "P: Laděný výfuk"
Pravidla fóra
Všehny témata, které mají datum posledního shlédnutí starší než 90 dní jsou automaticky promazávána.

Své inzeráty můžete aktualizovat zasláním krátké zprávy ve svém inzerátu, avšak povolený interval pro obnovení je 1x týdně. Při porušení tohoto pravidla se vystavujete riziku smazání vašeho inzerátu.

Do nadpisu inzerátu (kolonka předmět) vložte vždy prosím na začátek písmena:
P: pokud věco prodáváte
K: pokud věc chcete koupit

Např:
P: Piaggio NRG 50
K: Integrální helmu, vel. "M"

Prodám: Hranaté válečky Dr.Pulley pro Yamahu T-Max 500

Příspěvekod Mr.Voza » 16 zář 2025, 20:39

Prodám nové nepoužité kluzáky (hranaté válečky, sliders) Dr.Pulley pro Yamahu T-Max 500 určené do sériového variátoru. Rozměr 25x15, 16 gramů, sada 8 kusů. Původní cena 1500 Kč. Prodávám nepoužité, protože jsem je koupil pro svůj skútr, ale v servisu při demontáži variátoru zjistili, že mám již namontovaný variátor Malossi MHR, do kterého tyto válečky nepasují.

Cena: 500 Kč

Nejrychlejší kontakt na mě je 737 678 627, volat, SMS, Whatsapp.
Na fórum ani na e-mail moc nechodím.

Nešla mi sem vložit fotka, tak tady:
https://www.sbazar.cz/inzerat/223762240 ... -t-max-500
Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP
Mr.Voza

1000+

Reputace: 48
Skútr / moto: Aprilia SR50 tuned, Aprilia Leonardo 250 serie
Tuning / úpravy: Aprilia SR50, Motor Minarelli Horizontal, Klika MFC Racing, Válec Malossi Sport 70ccm, Lauf S6 Pro Replica, Karbec DO19mm BE, klapky MFC Racing, Vário Malossi Multivar, Řemen Polini, Spojka S6 Torque control + Zvon WingCooler, Vodní pumpa S6 SSP

Zpět na Náhradní díly, příslušenství, tuningové díly, helmy, oblečení...

• Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek