16 črc 2009, 19:00
16 črc 2009, 19:51
16 črc 2009, 21:29
 Jestli skůtr drží otáčky atd.
 Jestli skůtr drží otáčky atd.

17 črc 2009, 07:40

17 črc 2009, 08:18

Takže si užívám práskání.
 Takže si užívám práskání.  

17 črc 2009, 08:54
 na velký motorce mi to práská taky,ale při normální jiždě to při zavření střelí jednou dvakrát,ale spíš vůbec,ale pokud zavřu motor kolem 8-9 tisíc a ještě brzdim tak je to rachot slušnej.Přitom směs v pořádku.Je to asi daný i konstrukcí výfuku,tím ,že to vlastně průchodák od ventilů až po koncovku a podle mě i setrvačností směsi a systémem karbeců(rovnotlaký ovládaný membránou) které chvíli trvá než se ustálý na volnoběžném režimu.Ale to je můj laický názor třeba je to jinak.Nevim škol na to nemám
 na velký motorce mi to práská taky,ale při normální jiždě to při zavření střelí jednou dvakrát,ale spíš vůbec,ale pokud zavřu motor kolem 8-9 tisíc a ještě brzdim tak je to rachot slušnej.Přitom směs v pořádku.Je to asi daný i konstrukcí výfuku,tím ,že to vlastně průchodák od ventilů až po koncovku a podle mě i setrvačností směsi a systémem karbeců(rovnotlaký ovládaný membránou) které chvíli trvá než se ustálý na volnoběžném režimu.Ale to je můj laický názor třeba je to jinak.Nevim škol na to nemám  :-D
:-D

17 črc 2009, 09:01
 ) kamarád scooták Dbar si jistě ještě dnes vzpomene na nezapomenutelný zážitek z dálnice kousek od Vyškova, když jsem mojí Kačence pár metrů před ním zavřel plyn a já se ještě dnes můžu potrhat smíchy, při vzpomínce, na jeho vyděšený výraz v zrcátku a na to, jak rychle se schoval za mohutné plégo svého neméně mohutného B650 před domnělou střelbou senegalských vzbouřenců ukrytých neznámo kde podél cesty!!
  ) kamarád scooták Dbar si jistě ještě dnes vzpomene na nezapomenutelný zážitek z dálnice kousek od Vyškova, když jsem mojí Kačence pár metrů před ním zavřel plyn a já se ještě dnes můžu potrhat smíchy, při vzpomínce, na jeho vyděšený výraz v zrcátku a na to, jak rychle se schoval za mohutné plégo svého neméně mohutného B650 před domnělou střelbou senegalských vzbouřenců ukrytých neznámo kde podél cesty!!   

17 črc 2009, 09:04
 stejně plánuju novej vejfuk, tak si ty rány budu užívat do sytosti s laďákem
  stejně plánuju novej vejfuk, tak si ty rány budu užívat do sytosti s laďákem   

07 srp 2009, 23:35
07 srp 2009, 23:51
 Ovsem jednou me to vystrelilo tak, ze na me vsichni cumeli, nedalo me to a musel jsem zastavit.. Kupodivu (
 Ovsem jednou me to vystrelilo tak, ze na me vsichni cumeli, nedalo me to a musel jsem zastavit.. Kupodivu (  ) jsem nic nenasel. Asi po me nekdo vystrelil.
 ) jsem nic nenasel. Asi po me nekdo vystrelil.

08 srp 2009, 16:51

která kupodivu nedosahuje takový rychlosti jako sériová padesátka 4T
 která kupodivu nedosahuje takový rychlosti jako sériová padesátka 4T