Patky na stojanku lepsi vzit flexou,alespon do uhlu.neni zrovna prijemny,kdyz se spicka stojanu zakousne do asfaltu,rozhodi to stabilitu v rizeni a umi to dost zacloumat s tebou.
A zpatky k cidlu.ja jsem nerekl,ze ho turuju.jen rychle pridani a ubrani plynu.motor jde max do 2500/min.zkusili jsme z meho Maxe vzit cidlo teploty nasavaneho vzduchu a vymenit ho.motor byl komplet nastaven predtim na jeho cidlo.zastartovali jsme a motor nabehnul,otacky 1000/min a delalo to furt,motor samozrejme studenej.po cca minute se otacky svevolne zvedly na 1500/min a bylo po skytani.ale rozhodily se podtlaky,tak jsem nastavil znovu podtlaky s volnobehem na cca 32kPa a sli jsme testovat.do 50kmh se motorce nechce,coz je nejakych 4000/min,kdy dojde ke zmene prevodu na varosi a z motorky se stava temer strela.do te doby se meni jen otacky,varos se skoro nerozevre.takze ta tvrda kontrastka ma skutecne nepriznivy vliv na rozjezd.a to je to,ze se rozjizdi jakoby na dvojku.
Tak a tedka do me.
Ps:rypaly upozornim predem,ze cidlo,ktere bylo pouzite z meho Maxe je funkcni a muj Max s nim jezdi.
A nyni mi zkuste prosim vysvetlit jeste,proc cidlo nefunguje a pritom indikuje spravne napeti pri mereni i spravny odpor dle servisniho manualu a bohuzel v samodiagnostice ukazuje i spravnou teplotu okolniho vzduchu.diky J