24 zář 2009, 17:45

25 zář 2009, 06:40

25 zář 2009, 08:57
 No a taky vzduch je špinavej, takže radši vodu
 No a taky vzduch je špinavej, takže radši vodu   Hele lidi to tady nikdo nejezdí v mrazu a to všichni parkují ve vytápěný garáži?
  Hele lidi to tady nikdo nejezdí v mrazu a to všichni parkují ve vytápěný garáži?   Když už teda nevíte zrovna u devítky, tak co tam lejete u jiných big scootů, aby vám to nezmrzlo v chladiči a v jakém poměru?
 Když už teda nevíte zrovna u devítky, tak co tam lejete u jiných big scootů, aby vám to nezmrzlo v chladiči a v jakém poměru?  

25 zář 2009, 09:20
 nijak to dál neřeším.
  nijak to dál neřeším.

25 zář 2009, 09:32
 To je právě to, že ani nevím kolik tam mám vody, tak zase abych tam toho nenalil moc nad hranici kam se to má maximálně naplnit. Nevím jak je tomu u scoota, páč jediný kam sem dával vodu byla doteď moje Filcka a právě tam vím, že je ryska, po kterou se to má naplnit nejvíc a víc se tam toho dávat nemá.
 To je právě to, že ani nevím kolik tam mám vody, tak zase abych tam toho nenalil moc nad hranici kam se to má maximálně naplnit. Nevím jak je tomu u scoota, páč jediný kam sem dával vodu byla doteď moje Filcka a právě tam vím, že je ryska, po kterou se to má naplnit nejvíc a víc se tam toho dávat nemá.   Tak abych tím něco nepo.........
 Tak abych tím něco nepo.........  

25 zář 2009, 09:52

25 zář 2009, 11:40
25 zář 2009, 15:50
KYBLOS píše:Díky, takže teď už vím co tam mám nalejt, ale stále nevím kolik tam toho mám nalejtTo je právě to, že ani nevím kolik tam mám vody, tak zase abych tam toho nenalil moc nad hranici kam se to má maximálně naplnit. Nevím jak je tomu u scoota, páč jediný kam sem dával vodu byla doteď moje Filcka a právě tam vím, že je ryska, po kterou se to má naplnit nejvíc a víc se tam toho dávat nemá.
Tak abych tím něco nepo.........

25 zář 2009, 16:10
30 zář 2009, 07:21
 Nevím ale kde a už vůbec nevím jestli se tam s nějakým měřákem dostane do toho vrchního vstupu k vodě.
 Nevím ale kde a už vůbec nevím jestli se tam s nějakým měřákem dostane do toho vrchního vstupu k vodě.  

30 zář 2009, 10:49
30 zář 2009, 10:51
 snad na mě nebude civět co to po něm chcu
 snad na mě nebude civět co to po něm chcu   jen nevím jak to mám udělat, když se to za tepla nemá otvírat, aspoň je to tam nějak cizinsky napsaný
 jen nevím jak to mám udělat, když se to za tepla nemá otvírat, aspoň je to tam nějak cizinsky napsaný   

30 zář 2009, 10:54

30 zář 2009, 11:20

01 říj 2009, 00:31
 ?
 ?