Diskuze o skútrech nějvětších objemů.
Odeslat odpověď

Re: Honda X-adv

13 pro 2024, 16:00

velky servis pred prodejem…
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

16 pro 2024, 08:28

A co budeš kupovat?

16 pro 2024, 15:06

jinak ten velky servis je za 12000K.

zelenac: NT1100, po faceliftu je z toho pohledny stroj s vybavou co sem chtel na xadv. Holt s absenci prostoru pod sedlem se nejak poperu. Pokud prestavi v budoucnu nejakou xadv s vyssim vykonem, car play tak se klidne vratim.

17 pro 2024, 08:31

Docela skok :) A za kolik jde advo do světa?

17 pro 2024, 10:08

No skok... ja toho jezdil a jezdim prubezne dost, tak spise takova sinusovka skutr-motorka-skutr-motorka... xadv mi pripadalo a pripada jako nejlepsi univerzal na moje potreby na trhu. ale preci jen za ty 3 roky to chtelo nejaky posun a cekal jsem nejaky posun u xadv kor, kdyz maji ty nove patenty, predstavili nejake uzite vzory na ruzne veci, teoretizovali s hybridem a pak prd...

jinak za nejakych 220

26 kvě 2025, 09:11

Caute, odporucili by ste X-adv na behanie po meste plus mensie vylety? Jazdim na Xmax 300 a prijal by som lepsie tlmice. Kusok som sa na tom zviezol a prislo mi to celkom obratne aj do mesta. Tu vahu som na tom nejak necitil.

26 kvě 2025, 17:56

ahoj, tak vylozene mestsky skutr do centra prahy to neni. preci jen neni nejmensi a hlavne ma adventure riditka tzn cca 20 cm vice jak bezne skutry a to muze vadit. celkove ma taky sirsi konstrukci. jinak kolega ma do mesta k1600 od bmw :)
jinak to neni vylozene super odpruzene do komforta ale proti xmaxu to bude urcite lepsi.

takze zalezi na provozu a vyuziti. forza by byla elegantnejsi do mesta. ale ja s tim odjezdil hafo i v kolonach apod takze ja bych doporucil. jen 250 kilo muze dat nekdy zabrat dostat na chodnik.

27 kvě 2025, 13:26

Dnes som mal moznost 2 hodiny testovat model 2025 po Kosiciach a blizkom okoli. Jazda mestom po rozbitych asfaltkach na paradu voci mojej forze. Ziadne obmedzenia v premavke, otacanie sa do protismeru uplne v pohode. Jedine cuvanie mi robilo problem z dovodu sirokej podlahy a kratkosti mojich noh.

27 kvě 2025, 14:59

Jak na tom oproti forze fouká na kolena?

27 kvě 2025, 18:00

Tak v tomto smere nesmierne mile prekvapenie. Moto bola vybavena veternymi deflektormi, bez nich som nejazdil, neviem porovnat. Zazil som silny kosicky vietor, hlavu mi bralo bokom, ale moto sla ako v kolajach. Od chodidiel po spodnu cast rebier som nevnimal, ze fuka. Zato v urovni ramien to bolo divoke. Chcelo by to sirsi stit. Viac ako 130 som nesiel. Na forze vietor citim vsade, aj ked nie tragicky.

27 kvě 2025, 19:15

pokud neni bocni silny vitr tak fouka mirne na kotniky kdyz das nohy k motoru a prevodovce a pak na kycle. stred tela cajk a hlava s ramenami zalezi na vysce. pri mych 188 stacilo mi pridavny stitek a predpisledni polohu a cajk a fouka trochu na ramena.

jezdil sem celorocne od tech -5 az -10 stupnu a vzdy max moto dziny a bunda. a to byla trasa okresky a dalnice. jedine prsty na rukou byl problem. takze tolik k tomu jak na tom fouka.

[Vymazáno]

28 kvě 2025, 11:37

Tento příspěvek již byl smazán kým marex222 v 28 kvě 2025, 11:38.

28 kvě 2025, 11:39

jozfab píše:Dnes som mal moznost 2 hodiny testovat model 2025 po Kosiciach a blizkom okoli. Jazda mestom po rozbitych asfaltkach na paradu voci mojej forze. Ziadne obmedzenia v premavke, otacanie sa do protismeru uplne v pohode. Jedine cuvanie mi robilo problem z dovodu sirokej podlahy a kratkosti mojich noh.

To sa ti ako podarilo? V BA predvadzacky nemaju.

-- 28 kvě 2025, 11:41 --

Mne sa na tom paci poloha noh na tych pridavnych stupackach. Kolena su krasne schovane. Aj na Xmaxe jazdim casto tak, ze mam nohy na stupackach pre spolujazdca.

28 kvě 2025, 12:52

jozfab píše:Dnes som mal moznost 2 hodiny testovat model 2025 po Kosiciach a blizkom okoli. Jazda mestom po rozbitych asfaltkach na paradu voci mojej forze. Ziadne obmedzenia v premavke, otacanie sa do protismeru uplne v pohode. Jedine cuvanie mi robilo problem z dovodu sirokej podlahy a kratkosti mojich noh.

Ahoj, Chcem sa ťa spýtať akú máš výšku. Ja mám 172 a ADV mi je dosť vysoké ale forza sa mi zdala menšia aj keď papiorovo je to naopak.. Možno je to tvarom sedadla, netuším.

28 kvě 2025, 13:58

Taky bych Rudo tipnul že to bude šířkou sedla,jak je široké už hůř dostaneš na zem.
marex222 jezdit a nohy mít na stupačkách spolujezdce to musí být super poloha,za půl hodiny by mě odpadli nohy v kyčlích,no ale každý to máme jinak.
Odeslat odpověď