Skútr jsem měl dva roky a nemohu na něj říct jedno křivé slovo. Bláboly řady klasických "internetových diskutérů"

o kvalitě plastů, zpracování, o tom, že motorizace je "s prominutím od Kymca", že je hlučný, že vibruje a podobně jsou, alespoň z mého pohledu, naplněním starého, ale přesto českého přísloví "o psech, kteří štěkají, ale karavana táhne dále". Tenhle skútr je I.třída a v tovární výbavě měl vše, co se na řadu jiných prémiových skútrů musí dokupovat a nebo to ani nemají. Jízdní vlastnosti vynikající, zatáčky jak po kolejích, o akceleraci ani nemluvím, kontrola trakce perfektní a i rozbité cesty zvládal komfortně. Ergonomie a sedlo perfektní i na dlouhé cesty. Pro někoho možná povrchní popis, ale nejsem typ ( ani na to nemám čas ), abych řešil nějaké technické věci a nebo se v něm šťoural, takže tady asi moc neposloužím, nadto těch 9500 km jsem nic nemusel řešit. Mínus je samozřejmě váha ( i když nedosahuje váhy vorvaně jako burák nebo tuším velké Kymco

), cena originálních náhradních dílů i doplňků a cena a dostupnost značkového servisu ( pro mne Leebmann v Pasově - 120 km). Poměr 80% město nemůže být příznivý pro žádného Maxe, na to mám Piaggio Liberty 125.
Takže otázka jestli bych do něj šel znovu, tak s klidným svědomím ANO. A prodal jsem ho jen proto, že nemám poslední dobou na delší ježdění bohužel moc času ( a je fakt škoda, aby stál v garáži a ztrácel na ceně ) a pak s kamarády taktéž v seniorském věku

jdeme s objemem níž a níž ( až nás jen budou vozit na vozejku

) - z FJR1300 na Hondu Monkey, z Goldwinga na pionýry a já teď koukám na Zoomera

( i když ty motorky máme pořád v záloze ) - a přitom je to také veselá jízda. Pro někoho možná kotrmelec, ale to neřeším, ježdění je o zábavě, no néé ?