Hooodne husty LCD zrkadla, novej motor, produkovano v Berline
Myslim, ze kdyby to nestalo celozivotni jmeni, tak bych do toho sel fakt se mi to libi...
Takovej Glass-cockpit u scootu, dotyk LCD s navi, fakt promysleny akorat bych se bal, jak na tom budou s zivotnosti zadni kamerky, kdyz pobezej 24-7 provozu scoota
Jako vypadá to zajímavě, jen by mě zajímalo jak to přední světlo v noci svítí. Jasně, ostře asi jo, ale proč má to světlo krytý do stran? Nevím no, jestli to svítí jenom rovně, pak to by se mi na tom nelíbilo, mě se líbí ta osvícená plocha i do stran. Nevidím tam nějaký průduchy, že by to někudy pronikalo.
Tak dneska uz je kazda nova hracka narvana elektronikou...to uz je zaklad... Ty predni svetla by byli jen na den, ptz pokud vim, tak predni svetla, jako hlavni, LED byt nemuzou...
Osobne si myslim, ze se do serie nedostane ten ostre profilovanej cumak, ty LCD zkradla pudou tez pryc No a cena? 300 bude asi tak akorat...
co se týče ceny tohohle scoota tak to bude asi o něčem jiném, ale zase je to BMW a tam se to dá očekávat. Na druhou stranu výrobce ukázal že tenhle trh má ještě co nabídnout a snad to "nakopne" ostatní k produkci luxusnějších a dravějších vozítek.Jak dlouho se třeba dělá pořád stejnej Burgman? Má GP800 konkurenci? A kde zaspal Tmax? Dnes je trošku jiná doba.Čína válcuje maloobjemové výrobce a velkoobjemové jsou už léta pořád stejné....
Jsem despota a ignorant... Jo a taky mi lidi dost často říkají že jsem.... Ehm... Něco co je dolejc pod pupíkem :-p
u Yamahy nezaspali..tu nie je kam sa tlačiť, ide práve o nové triedy skútrov...napríklad u Hondy Honda hybrid moto-skútr prototyp NM2 a u Suzuki uvidíme G-Strider bol tiež koncept..no doba pre neho ešte nedozrela...a hlavne, všetci čo nakúpili staré LT a GW sa ešte radi vrátia k pohodliu DCT alebo CVT v objemovej triede megaskútrov..kto si počká ten sa dočká