No a .......... DN neni k zahození, takže to vypadá na DN
  No a .......... DN neni k zahození, takže to vypadá na DN  Prostě buď to nebo Burgoš, ale koukal jsem teď na Honda Smrž a tam je už nový DN k mání za 249000,- a Burgoš je teď za 244900,-. Co zaparkuju v garáži je zatim ve hvězdách
 Prostě buď to nebo Burgoš, ale koukal jsem teď na Honda Smrž a tam je už nový DN k mání za 249000,- a Burgoš je teď za 244900,-. Co zaparkuju v garáži je zatim ve hvězdách  

Cena je sice vysoká - jestli to je zajisté vylepšený motor z transalpa s jinou převodovkou, tak to nebude mít chybu. Popravdě DN mě také láká - motorka s tímhle motorem automatem a nízkým těžištěm to s tojí za úvahu.. Tu cestovní variantu jsem viděl na cyberscooter.it a nevím. Pokud bude možné sundat čím je ověšená, tak by stála za úvahu.
 Cena je sice vysoká - jestli to je zajisté vylepšený motor z transalpa s jinou převodovkou, tak to nebude mít chybu. Popravdě DN mě také láká - motorka s tímhle motorem automatem a nízkým těžištěm to s tojí za úvahu.. Tu cestovní variantu jsem viděl na cyberscooter.it a nevím. Pokud bude možné sundat čím je ověšená, tak by stála za úvahu.

(13 Hond za sebou, 3 nyni vlastnim vcetne veterana) a co jsem sjezdil, tak obecne NEJLEPSI servis je Pribram..
  (13 Hond za sebou, 3 nyni vlastnim vcetne veterana) a co jsem sjezdil, tak obecne NEJLEPSI servis je Pribram..   Sefuje tomu tam super chlapik a celkove to chovani je jine nez kdekoliv jinde..bezne jsem pobihal v dilne kolem auta a s lidma je rozumna rec
  Sefuje tomu tam super chlapik a celkove to chovani je jine nez kdekoliv jinde..bezne jsem pobihal v dilne kolem auta a s lidma je rozumna rec  

, ale třeba to někomu pomůže při rozhodování, kde koupit nebo servisovat, tak jako sem hledal já.
 , ale třeba to někomu pomůže při rozhodování, kde koupit nebo servisovat, tak jako sem hledal já.

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků