Voda odtiekla, predajna je (asi) otvorena, zhodou okolnosti som tam bol tak pol hodinu pred burkou... A akoze to hodnotim pozitivne, nasiel som si tam bundu, sice sa neda platit kartou a este som si to chcel premysliet a ...
Novingr ma dobry dotaz, sam to riesim uz piatym rokom, bohuzial odpoved nie je jednoducha. Nejaky rozumny kram, kde ti poradia so vsetkym asi neexistuje a jedina vec, co sa s tym da robit je si vsetky predajne poctivo obehat.
1. urci si cenove hladiny a na nete zisti co kde predavaju. Ak cenove hladiny nevies, najdi si zopar z miliona eshopov a daj si sortiment zoradit.
2. obvzlast u heliem a rukavic je nutne ist skusat na viacere miesta. Tie ti musia sadnut, inak su to vyhodene peniaze. V kazdej predajni je ina znacka, max tak dve a podobne ako i u siat, kazda je s inym tvarom. Takze vyhliadnut si nejake znacky a navstivit aspon 2-3 predajne. Kludne i Lidl
3. plachty a zamky, kazdy ti povie nieco ine, podla toho co ma na predajni. Uvidis, sam si potom spravis nazor a podla mnozstva prispevkov (aj tu na fore), si potom vyberies.
4. Podobne je to s dalsimi vecami ako su kufre, gumy, oleje, dosticky, blinkre, antipichy, hovadiny...
Bonmoto je prima, Scootland je viac technicky ale da sa, vyborny pristup mali i v hondamch.cz, sortiment z trochu ineho sudka najdes i v maxrpm.cz, na opravy, vymeny, ladenie scooter-tuning.cz. Vyhol by som sa ymoto.cz a Vrbovke obecne i ked maju obrovsky sortiment, zderu ta vsak aj z koze. Mam zlu skusenost i s motoluky, i ked zamok Citadel bola myslim dobra kupa. Obecne je kramov po Prahe cela fura, chce to pohladat, skusit, pokecat.