Ciao
Souhlasím s Radym. Zatím upřednostňuju taky standardní samostatnou navigaci.

Navíc, ne všichni mají Nokie a ne všechny Nokie mají GPS modul a ještě navíc jsou "Smartphone", což jsou vlastně počítače (mají upgradovatelný operační systémem, nakterém je navigace jen jedna z SW aplikací).
O tom ke smartphonu dokoupit GPS modul a stáhnout navi SW jsem taky uvažoval, ale to je dobré tak na pěší tůru, nebo na kolo. Počítačový výkon ani dostatečně kvalitní zobrazení pro rychlou jízdu, zejména v městské zástavbě nebo v horách, tohle řešení zatím až na výjimky (iPhone/iPod Touch s Tomtom nebo s Dual Electronics kolíbkou) nezajišťovalo. Navíc jde často o řešení, kde nelze kombinovat HW a SW různých výrobců bez nějakých omezení.
Takže zpět k jádru pudla

, myslím můj původní dotaz:
a) jakou navigaci jako komplet (tj. i mapy, i držák, ..) do cca 5.000 ? - víc mi příjde zbytečné. Je to spotřební zboží a za 2 roky bude vše jinak
b) má vůbec ještě někdo z vás, kteří ještě taky nemáte (nebo nevyhovující) a uvažujete o pořízení navigace na skútr, zájem se sjednotit na požadavcích abychom objednali a koupili společně a tím pádem věřím, že se slevou ? - myslím, že by nás muselo být tak 5, aby ta sleva stála za práci s organizací a rozesíláním.
tmax_.gif
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.