Už sa teším...Akorát mám obavy, aby ešče bolo dobré počasie..
 Už sa teším...Akorát mám obavy, aby ešče bolo dobré počasie..

Nezapomeň  na tu dovolenku, asi bych ti jel někam naproti, aby ti cesta líp uběhla....
 Nezapomeň  na tu dovolenku, asi bych ti jel někam naproti, aby ti cesta líp uběhla....

tak proč si chceš kupovat takového obra, který váží skoro čtvrt tuny? No ale pokud to zvládneš, proč ne. A myslím,že o výdrž motoru se bát nemusíš, ty dnešní vydrží hodně, vesměs všechny značky....
 tak proč si chceš kupovat takového obra, který váží skoro čtvrt tuny? No ale pokud to zvládneš, proč ne. A myslím,že o výdrž motoru se bát nemusíš, ty dnešní vydrží hodně, vesměs všechny značky....

Džony píše:Chlapci a chlapi, začal nový rok a měním vozový park za SYMÁKA 125 GTS (Voyager). Co jsem tady četl, většinou má každý zkušenosti s 250tkou. Má někdo 125ku, návod na údržbu, nebo nějaké dobré postřehy?
Jo a rádoby experti přes Číny, tak sem radši ani nepište. Sháním někoho, kdo má s těmito stroji zkušenosti.
Dík

zdeny65 píše:Džony píše:Chlapci a chlapi, začal nový rok a měním vozový park za SYMÁKA 125 GTS (Voyager). Co jsem tady četl, většinou má každý zkušenosti s 250tkou. Má někdo 125ku, návod na údržbu, nebo nějaké dobré postřehy?
Jo a rádoby experti přes Číny, tak sem radši ani nepište. Sháním někoho, kdo má s těmito stroji zkušenosti.
Dík
Ty jsi dobrý tazatel.Pomalu každýmu vynadáš a sháníš rady.
Jak jsi asi zjistil,každý má 250ku.návod si stáhneš.Postřehy neuslyšíš,protože to nikdo nemá.
Zamysli se nad tím Proč?V důsledku zvětšování,jelikož je to trend i u aut je to jednoznačný.Skůtr nedostal "dietu",ale naopak ho vzali do "cukrárny".Když si vezmeš na 11kW váhu 179 kg,tak mu cpali zákusky i do zadku.Takže jestli očekáváš něco jako svižnou jízdu,tak můžeš zapomenout.Jestli si vezmeš to,že to má poměr výkon a kg 16,2 kg na 1kW,tak je Ti to doufám jasný.Já mám třeba na stroji 221 kg a 25 kW,což odpovídá 8,8 kg na 1kW.Takže právě proto asi ty 125ky tady kluci nemají.
Jinak řečeno,Sym není špatný,ale.....Trabuk měl xcity 500 a má teď Tmaxe 500.Prodal a vrátil se k Yamaze.Takže podle toho to prostě žádný zázraky nebudou.
Moje zkušenosti z čínou jsou docela velký.Ve volným čase je taky pro kamarády "pitvám".Ať je to, co je to,mají desítky much,který jsou v inkubaci.A pak se začnou líhnout a je to jak lavina.
Najdi si klub Symco a čti a čti......
Jestli si to chceš koupit,tak si to stejně koupíš a budeš ladit a ladit,protože budeš chtít,aby tě nepředjel cyklista a do kopce si netlačil.Takže asi tak.
Jinak tady máš odkaz na forum a můžeš sbírat informace. http://www.kymco-club.cz/viewforum.php? ... 7d097c580b

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků