Když jsem se byl v Yuki ptát na možnost odprodeje ojetý padesátky v jejich salonu,kde jsem to původně kupoval,s tím,že budu kupovat 125tku,nabídli mi typ Fairy za asi 25000 kč.Všechno stejný jako padesátka akorát větší válec.Když jsem si představil ty samý problémy co byly s padinou s díky jsem to odmítl.Přesto,že jsem od toho taky nečekal zázraky a nějaký ty horší plasty bych jim za ty peníze klidně odpustil,tohle zklamalo hlavně v tom zásadním a to,že to prostě nedokázalo ujet 500-600 km bez nějaký závady,pro kterou bych to nemusel naložit do auta a odvízt do servisu.Sám si snad dokážu i ledacos opravit,ale potom na tom jezdila dcera a to už se fakt nedalo
 Když jsem se byl v Yuki ptát na možnost odprodeje ojetý padesátky v jejich salonu,kde jsem to původně kupoval,s tím,že budu kupovat 125tku,nabídli mi typ Fairy za asi 25000 kč.Všechno stejný jako padesátka akorát větší válec.Když jsem si představil ty samý problémy co byly s padinou s díky jsem to odmítl.Přesto,že jsem od toho taky nečekal zázraky a nějaký ty horší plasty bych jim za ty peníze klidně odpustil,tohle zklamalo hlavně v tom zásadním a to,že to prostě nedokázalo ujet 500-600 km bez nějaký závady,pro kterou bych to nemusel naložit do auta a odvízt do servisu.Sám si snad dokážu i ledacos opravit,ale potom na tom jezdila dcera a to už se fakt nedalo  Ob jednu její cestu jsem měl poplach s výjezdem,protože jí zase někde chcípnul
 Ob jednu její cestu jsem měl poplach s výjezdem,protože jí zase někde chcípnul  ,nenastartoval
 ,nenastartoval   a nebo něco upadlo.
 a nebo něco upadlo.  
   A čím to mělo víc najeto(6500 km
 A čím to mělo víc najeto(6500 km  ),tím to bylo horší.
 ),tím to bylo horší.

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 6 návštevníků