Diskuze o čínských skútrech bez rozlišení kubatury.
09 zář 2025, 18:32
Zdravím,
Podařilo se mě přidřít tento čínský skútr, je bez komprese, takže potřebuji náhradní válec, píst a kroužky, neřešil prosím někdo také tento problém?
Originál se už dost špatně shání a je to drahota, nebo vůbec není skladem.
Neřešil bych to, ale před měsícem jsem tam měnil variátor, zadní brzdu a několik dalších věcí, tak mě to je líto jen tak odepsat, rád bych aby jezdil.
Na netu je něco k sehnání, ale netuším, jestli to bude pasovat, snažil jsem to dohledat podle čísla v servisním manuálu (GA5049911 CYLINDER SET, WITH PISTON, PISTON RING AND CIRCLIP) ale moc jsem toho nenašel.
Za radu předem děkuji.
12 zář 2025, 12:40
Zkus Yuki ty s nima dělali nějaký skútr předpokládam že to je 2T 50 ta byla stejná jako asi Yuki RX TGB Bullet
12 zář 2025, 17:44
Pozrel by som aliexpress, musíš to hladať viacmenej podla obrázka, pretože neviem či to bude poznať značku a model
Myslím že určite tam nájdeš to čo potrebuješ len to bude inej značky, pomerať čo sa dá a porovnať - porovnať rozmery a tvary podla oka.
Kolega dovliekol do práce od niekoho valec z krovináča so strhnutým závitom. Vyvaril som to a urobil sa nový závit, ale celý KIT valca s piestom bol na Aliexpress za 16€
13 zář 2025, 07:49
Děkuji za radu, našel jsem něco na ebay, (
https://ebay.us/m/1XIMoe) podle prodejce by to melo pasovat, hledat něco jen podle obrazku se mě nechtělo, je toho velka spousta a někdy se to třeba liší jen v nějakém rozměru, a už to nebude sedět, dám pak info jestli to dopadlo.
13 zář 2025, 15:22
Musíš trochu aj podla obrázkov a určite nájdeš to čo treba. Podla značky hladať v číne sa to nedá vždy, kedže v číne sa to predávalo pod úplne inou značkou ako tu v EU.
Velmi často ten motor zdiela viacero značiek, takže by to nemalo byť problém kúpiť
27 zář 2025, 10:43
Tak dily mam doma, mam ale dotaz, po demontaži pistu jsem zjistil ze se me z pistu ulomil kus hliniku coz asi zadrelo motor, v prostoru pod ojnici je hodne oleje, chystam se olej odsat abych zjistil jestli ten kus hliniku nebude na dne skrine, jedna se o kus asi 1,5x2cm, je normalni ze tam je tolik oleje?
28 zář 2025, 19:50
To bude asi trochu problém podla mna, nie je ten kus medzi klukou a blokom?
To môže znamenať poškodenie bloku, ohnutú kluku...
05 říj 2025, 19:54
Tak mohu potvrdit funkcnost zakoupenych dilu, vse je namontovano a skutr zase krasne prede.