. Nevím co teď
. Nevím co teď    . Fakt že néééévíííím
 . Fakt že néééévíííím  . A ještě když bylo řečeno, že to je opraveno pěkně. Pěkně může být, ale dobře? A mrzí mě ta neupřímnost prodejce.
 . A ještě když bylo řečeno, že to je opraveno pěkně. Pěkně může být, ale dobře? A mrzí mě ta neupřímnost prodejce. . Nevím co teď
. Nevím co teď    . Fakt že néééévíííím
 . Fakt že néééévíííím  . A ještě když bylo řečeno, že to je opraveno pěkně. Pěkně může být, ale dobře? A mrzí mě ta neupřímnost prodejce.
 . A ještě když bylo řečeno, že to je opraveno pěkně. Pěkně může být, ale dobře? A mrzí mě ta neupřímnost prodejce.

už bylo vyměněné tolik za mně co ti mohu poradit.
 už bylo vyměněné tolik za mně co ti mohu poradit.

koudáček píše:Ahoj .... bylo to 20 kiláků tak lsem tam zajel a tady nastalo překvapení po usednutí mně krásně padnul do ruky sedačka tak akorát mněká dosáhnul jsem pěkně na zem aspon jednou nohou při malinkém náklonu to u mně hrálo taky dost důležitou roli,protože jsem celkem pinda 165cm a hlavně zadek pruží první model u kterého jsou tlumiče,které reagovali jinak je to x-max 250 sport tak jáchyme za mně zajed do yamahy a věř mně že na kymco zapomeneš i když mám ted doma taky kymco a jsem s ním maximálně spokojený,ale ten downtown je jenom hezký na pohled a to je všechno pro mně je důležitý první posazení jako u auta musí mně oslovit a hlavně padnout do ruky.Jo u toho x-maxe by se ti nemuselo líbit to krátké plechi to ti soudruzi od yamahy vymění za klasiku na tom modelu na kterém jsem seděl a nechtěl z něho dolůuž bylo vyměněné tolik za mně co ti mohu poradit.
 ....
 ....  

. Jezdíme spolu na pajdě, někdy kopec jen 15-20km/h. tolik srandy s náma a my se tomu smějeme, výlety tak 50-100km a nikdy si nestěžovala.
 . Jezdíme spolu na pajdě, někdy kopec jen 15-20km/h. tolik srandy s náma a my se tomu smějeme, výlety tak 50-100km a nikdy si nestěžovala.  , ba naopak fakt dík za něj a do yamahy nejspíše v pondělí zajedu.
  , ba naopak fakt dík za něj a do yamahy nejspíše v pondělí zajedu.   .
 .

No a kdyz si okusila rizeni SHcka tak uz ani jako batuzek moc jezdit nechce
  No a kdyz si okusila rizeni SHcka tak uz ani jako batuzek moc jezdit nechce  

.
  .   Ještě jsem dnes objevil Xcéčko 300 r.v. 2008, úplně prerfect stav, po prvním majiteli, najeto poctivých 3500km a pár km ode mě... už jsem jej viděl, ale má se na něj přijet ještě kouknout jeden pán, co se ozval dříve. Tak uvidíme
  Ještě jsem dnes objevil Xcéčko 300 r.v. 2008, úplně prerfect stav, po prvním majiteli, najeto poctivých 3500km a pár km ode mě... už jsem jej viděl, ale má se na něj přijet ještě kouknout jeden pán, co se ozval dříve. Tak uvidíme   .
 .

.Samozřejmě někde v Alpách by to poznat asi bylo,ale ty tady nemáme.
 .Samozřejmě někde v Alpách by to poznat asi bylo,ale ty tady nemáme.  .
 .

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník