.A jak to myslíš otvírání?mě připadá že je to celkem dobře vyřešený ne?
 .A jak to myslíš otvírání?mě připadá že je to celkem dobře vyřešený ne?  a kufr myslíš jakože nějakej přídavnej, mě to pod sedlem stačí 20litrů vína se tam vleze a to mě stačí
 a kufr myslíš jakože nějakej přídavnej, mě to pod sedlem stačí 20litrů vína se tam vleze a to mě stačí 
 .A jak to myslíš otvírání?mě připadá že je to celkem dobře vyřešený ne?
 .A jak to myslíš otvírání?mě připadá že je to celkem dobře vyřešený ne?  a kufr myslíš jakože nějakej přídavnej, mě to pod sedlem stačí 20litrů vína se tam vleze a to mě stačí
 a kufr myslíš jakože nějakej přídavnej, mě to pod sedlem stačí 20litrů vína se tam vleze a to mě stačí 
vicena píše:Blahopřeji ke koupi stroje. Já mám X9 180 amalfi, ale nemůžu sehnat servisní manuál. Mán jenom na X9 500 evo.
Nemáte něco? Dík Vicena.

. Ale mám dotaz
 . Ale mám dotaz 
 ale co aspon mám jedinečnej stroj se kterým su 100% spokojenej. Minulej týden sem najezdil 1000km. A stále naprostá spokojenost. Nechápu proč je X8 tak málo skara
  ale co aspon mám jedinečnej stroj se kterým su 100% spokojenej. Minulej týden sem najezdil 1000km. A stále naprostá spokojenost. Nechápu proč je X8 tak málo skara 
 . Koupil jsem Piaggio v červenci a dneska mám již za sebou bratru 3000km a velká
. Koupil jsem Piaggio v červenci a dneska mám již za sebou bratru 3000km a velká Zatím jsem viděl pouze
  Zatím jsem viděl pouze
 . vlezou se 2 helmy a spousta bordela do toho kufru
. vlezou se 2 helmy a spousta bordela do toho kufru  . Njn,mám 250tku ale když se podíváš na německej web tak 250tek je celkem dost ale u nás je jich jako šafránu, přitom to nechápu tak suprovej scoot. Asi lidi odrazuje trocha větší pořizovací cena. Nahod foto jak vypadá tvoja X8 at se nemusím pořád dívat jen na tu svou
 . Njn,mám 250tku ale když se podíváš na německej web tak 250tek je celkem dost ale u nás je jich jako šafránu, přitom to nechápu tak suprovej scoot. Asi lidi odrazuje trocha větší pořizovací cena. Nahod foto jak vypadá tvoja X8 at se nemusím pořád dívat jen na tu svou 

FunTom píše:Ahoj, mrkni se tady: http://www.pirmil.info/microfiche_piagg ... ndex.shtml
 Mám zaplacenou zálohu a čekám na lepší počasí. Už se těším na první jízdu. Rád bych v létě (12.6. 2010) vyrazil na Skůtr šňůru.
  Mám zaplacenou zálohu a čekám na lepší počasí. Už se těším na první jízdu. Rád bych v létě (12.6. 2010) vyrazil na Skůtr šňůru.

dycky ráno vstanu a hned se dívám z vokna jak to tam venku je esi náhodou ledy nepovolili. Ale věř že nebudeš litovat je to fakt super scoot
  dycky ráno vstanu a hned se dívám z vokna jak to tam venku je esi náhodou ledy nepovolili. Ale věř že nebudeš litovat je to fakt super scoot

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků