Diskuze o skútrech většího objemu.
13 kvě 2013, 00:20
mailo píše:sh125i
Tos měl nechat. Ženský na jizvy letěj
13 kvě 2013, 14:44
Jezdic: to teda nemohl

holky leti na jizvu co mam na hlave 29 stehu a ne tady na pindourovi

toto kluci jak si delate ty drzaky na tasky , kdo by mi je udelal zaplatim ? diky
13 kvě 2013, 17:32
Myslíš tohle:
http://www.motocyklovedily.cz/produkt/620041-p205-nosic-brasen.html ?
Taky se mi nechce vysolit litr za ohnutou trubku. Je na montování těchto doplňků nějaká regulace (např. jako na kouli, tmavé skla na autě - homologace a pod)?
Tom
13 kvě 2013, 17:41
přesně tuhle trubku mám doma, pokud někdo bude chtít 600kč a je vaše
13 kvě 2013, 19:51
tak dneska prvni garancka: kontrala brzd a kapaliny , vymena oleje , ventili rikali ze je to zbytecne ted , serizeni plynu , a predni brzdy na tvrdsi cena 600kc
13 kvě 2013, 21:45
mailo píše:Jezdic: to teda nemohl

holky leti na jizvu co mam na hlave 29 stehu a ne tady na pindourovi

toto kluci jak si delate ty drzaky na tasky , kdo by mi je udelal zaplatim ? diky
No tak si to tam mel nechat a vsem rikat ze to tak brutalne klopis az drhnes bocnicema o silnici.
Jam tam mam rozskubly plast a neresim to. Kdo se me pta, tak rikam ze to je dodatecny naporovy chlazeni ramu
14 kvě 2013, 08:39
Sh mě taky dost zklamalo podvozkem, zvláště předek je tvrdý jako blázen. Z motorky jsem byl zvyklý na úplně něco jinýho. A druhé zklamání z kapoty. Připadá mi, že PS byla v ochraně asi lepší
14 kvě 2013, 13:59
Zdravím všechny skútr maniaky,
mám dotaz ohledně demontáže přední masky - v návodu se přeneseně píše - dva šrouby nahoře (není problém), dvě západky uprostřed (k těm se vůbec nedostanu) a dva čepy dole (ty nejdou vůbec vidět). Už jsem si objednal servisní manuál alespoň na SH150i (ten je alespoň k dispozici).
Ale než dojde, prosím o jednoduchou instruktáž, jak přední masku sundat. Moooc děkuji.
Robert
14 kvě 2013, 14:02
Brazdo: ted sem to delal pac sem lakoval dva srouby nahore , a pak chytnes za spodek rukou pod stribrnym plastem a smerem nahoru obloukem vyděláš jde to krasne...
14 kvě 2013, 16:40
Losky píše:Sh mě taky dost zklamalo podvozkem, zvláště předek je tvrdý jako blázen. Z motorky jsem byl zvyklý na úplně něco jinýho. A druhé zklamání z kapoty. Připadá mi, že PS byla v ochraně asi lepší
Mate v Boleslavi tvrdy silnice. .-)
14 kvě 2013, 17:06
Losky píše:Sh mě taky dost zklamalo podvozkem, zvláště předek je tvrdý jako blázen. Z motorky jsem byl zvyklý na úplně něco jinýho. A druhé zklamání z kapoty. Připadá mi, že PS byla v ochraně asi lepší
Tříkilo tvrdé na předku? Tedy mně přijde podvozek velmi komfortní i na pražské "čiči-stones". Stopadina a stopětadváca jsou o poznání tvrdší.
14 kvě 2013, 17:11
Jezdič píše:Losky píše:Sh mě taky dost zklamalo podvozkem, zvláště předek je tvrdý jako blázen. Z motorky jsem byl zvyklý na úplně něco jinýho. A druhé zklamání z kapoty. Připadá mi, že PS byla v ochraně asi lepší
Mate v Boleslavi tvrdy silnice. .-)
Ty máme docela dobrý, ale přijde mi to prostě dost tvrdý od předku
14 kvě 2013, 18:54
cau chlapi , naskytla se mi možnost koupit honda sh 125 za 35000kč je koupený v česku jako nový rok výroby 2011a má najeto 14500. majitel asi jezdil i v zimě pač je trochu rezavy na výfuku a tak podobně.
chci se zeptat je to dobrá koupě ?? váš názor
14 kvě 2013, 19:36
TAK vcera prvni garancka a dnes me sejmul chlapek noha v haji, a skutr to ani nemluvim radsi hlavne ze sem ho dal doporadku po skrabnuti v garazi
Naposledy upravil
mailo dne 14 kvě 2013, 19:52, celkově upraveno 1
14 kvě 2013, 19:50
malagelo píše:cau chlapi , naskytla se mi možnost koupit honda sh 125 za 35000kč je koupený v česku jako nový rok výroby 2011a má najeto 14500. majitel asi jezdil i v zimě pač je trochu rezavy na výfuku a tak podobně.
chci se zeptat je to dobrá koupě ?? váš názor
Tak záleží jestli má servisní knížku a pravidelně navštěvoval servis,ta cena je dobrá a pokud má někde něco rezavého tak si myslím že se to dá postupně vyměnit.Chce to pořádně prohlídnout a hlavně se svést ty kilometry jsou v pohodě.
mailo píše:TAK vcera prvni garancka a dnes me sejmul chlapek nova v haji, a skutr to ani nemluvim radsi hlavne ze sem ho dal doporadku po skrabnuti v garazi

Tak koukám že se z tebe stal magnet na průsery v každém případě je to nemilé.