od forester » 06 pro 2020, 21:04
Smola ale toto je bežný jav. Stalo sa aj mne keď mi nacúval týpek z Octáviou do čopra pred obchoďákom a dokonca pred mojími očami keď sme prichádzali z nákupným vozíkom cez parkovisko. Aj som sa rozutekal a buchol mu pesťou po streche a týpek vystúpi a nestačí sa čudovať čo sa deje. Ja som vás nevidel hovorí ale čoper už lahol na lavú stranu a našťastie sa oprel o padák a zadnú kapsu a ešte o prilahlí BMV GS. Tieto tri body ho zachránili skoro úplne od galiby. Jediné čoho som sa bál že bude skrivená radička o ktorú sa tiež oprel. Ako pozerám tak pozerám jediné čo som našiel bol skrivený šrób na spodnej časti radičky. Čoper starý ani nie pol roka a hneď pokrstený. Týpek sa omlúval a dal mi vyzitku a 20€ keby s tým niečo bolo. Našťastie rýchlosti išli hladko ako pred tým, kúpil som iba ten šrób a bolo. Odvtedy si jo sakra rozmyslím kde parkujem a ako.
Ono je to presne najhoršie parkovať v rade za autom alebo medzi autami. Buď to dám úplne tam kde mi už nikto do toho nemôže zacúvať alebo na chodník keď je možnosť.
Honda PCX, 2010, predaný, 24 tis km
Honda Shadow - Black Spirit VT750C2B,2011,predaný,40 tis km
Yamaha X-Max 250,2012, 84000 km
Honda Forza 300, 2018, 14 tis km