matak5 píše:...na co davat na Leadovi bacha, co se tam treba kazi, co vozit nahradni, popripadne co preventivne vymenit. Ma najeto 8000km a chci mu doprat nejakou tu urzbu. Diky moc

Dneska jsem pomáhal kamarádovi ji nasadit a nešlo to a nešlo a sice jsme to nakonec dali,ale mám pocit,že je to blbě... Pokud byste někdo měl nasazeno nebo ideálně originál dokumentaci budu moc rád
 Dneska jsem pomáhal kamarádovi ji nasadit a nešlo to a nešlo a sice jsme to nakonec dali,ale mám pocit,že je to blbě... Pokud byste někdo měl nasazeno nebo ideálně originál dokumentaci budu moc rád   

Jak je na tom Lead vs dlažební kostky? Předpokládám "přelet" přes Baranďák 70km/h by měl taky zvládnout?
 Jak je na tom Lead vs dlažební kostky? Předpokládám "přelet" přes Baranďák 70km/h by měl taky zvládnout? Vzhledem k tomu, že motorky jsem do teď ignoroval, tak bych si nerad skočil na vidle. Má cenu ho kupovat za ty prachy?
 Vzhledem k tomu, že motorky jsem do teď ignoroval, tak bych si nerad skočil na vidle. Má cenu ho kupovat za ty prachy?

Rychlostně by na to asi stačil.  

V autě mám naježděno spousta (cca 175000/20let - kua už jsem nějaký starý
 V autě mám naježděno spousta (cca 175000/20let - kua už jsem nějaký starý   ) km s jednou trefenou značkou po hodinách na mokrý silnici
) km s jednou trefenou značkou po hodinách na mokrý silnici   , troufnu si říct, že předvídat umím velmi dobře a číst provoz taky. Takže jít by to mělo - jo mám jen "B" + "AM" +  "A1" do 50ccm, takže tam by snad problém být taky neměl
 , troufnu si říct, že předvídat umím velmi dobře a číst provoz taky. Takže jít by to mělo - jo mám jen "B" + "AM" +  "A1" do 50ccm, takže tam by snad problém být taky neměl . Zkusím ještě něco pohledat a načíst. SHčko je takový "rozumově praktický" a ne moc "hezký".
 . Zkusím ještě něco pohledat a načíst. SHčko je takový "rozumově praktický" a ne moc "hezký".

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků