Kto by mal záujem na poslednú chvílu sa pripojiť a bol podobne posadnutý s Chorvátskom sme k dispozicii na spolujazdu,a prípadným váhavcom odkazujeme že kto sa nevie rozhodnúť a má všetky predpoklady ísť tak nech neváha a balí,lebo leto za chvílu končí.
 Kto by mal záujem na poslednú chvílu sa pripojiť a bol podobne posadnutý s Chorvátskom sme k dispozicii na spolujazdu,a prípadným váhavcom odkazujeme že kto sa nevie rozhodnúť a má všetky predpoklady ísť tak nech neváha a balí,lebo leto za chvílu končí. 

forester píše:Takže je rozhodnuté Tomáš a ja ochádzame v pondelok 22.8.11 o 10.30 hod z pumpy OMV v Jarovciach-Bratislava do Chorvátska ako prvý ciel máme mesto Rabac na Istriskom polostrove a na druhý deň smer Dubrovník zo zástavkami a spánkom v kempoch a spacákoch možno aj na pláži skrátka poznávačka ako remeňKto by mal záujem na poslednú chvílu sa pripojiť a bol podobne posadnutý s Chorvátskom sme k dispozicii na spolujazdu,a prípadným váhavcom odkazujeme že kto sa nevie rozhodnúť a má všetky predpoklady ísť tak nech neváha a balí,lebo leto za chvílu končí.

Keď budem velký a kúpim si skúter 500 tiež budem môcť pridávať do kopca ale akosi na 125ke sa to nedá
 Keď budem velký a kúpim si skúter 500 tiež budem môcť pridávať do kopca ale akosi na 125ke sa to nedá 

ale nevím, jestli bych Vás se 125 burgošem nebrzdil...jinak co se týká cesty, jezdíme pravidelně právě do Dubrovníka nebo do Splitu, ale autem už mě to omrzelo, i kdy cesta samotná je pro mne vždycky dobrodružství a na skůtru bych neváhal a jel hnedka, jestli by se dala na příští rok dohromady nějaká fajn parta.
 ale nevím, jestli bych Vás se 125 burgošem nebrzdil...jinak co se týká cesty, jezdíme pravidelně právě do Dubrovníka nebo do Splitu, ale autem už mě to omrzelo, i kdy cesta samotná je pro mne vždycky dobrodružství a na skůtru bych neváhal a jel hnedka, jestli by se dala na příští rok dohromady nějaká fajn parta.

Bohužel dělám si skupinu AM a s tou můžu jen do EU, takže bych do Chorvatska nemohl, ale navíc by mě rodiče stejně nepustili a sám bych v 15 letech nejel, přeci jen na silnici nulové zkušenosti i v životě
 Bohužel dělám si skupinu AM a s tou můžu jen do EU, takže bych do Chorvatska nemohl, ale navíc by mě rodiče stejně nepustili a sám bych v 15 letech nejel, přeci jen na silnici nulové zkušenosti i v životě   a taky nejezdíte na 50ccm, ale na 125ccm ikdyž tuším, že 1975ak jel na 50ccm do Hrvatska, takže má můj obdiv.
 a taky nejezdíte na 50ccm, ale na 125ccm ikdyž tuším, že 1975ak jel na 50ccm do Hrvatska, takže má můj obdiv.   Já si musím tedy počkat ještě pár let, pak udělat řidičák na nějakou výkonnější skupinu, a koupit výkonnější motorku (to bude asi velký problém)
 Já si musím tedy počkat ještě pár let, pak udělat řidičák na nějakou výkonnější skupinu, a koupit výkonnější motorku (to bude asi velký problém)  Jak je to s pohodlím, když jedete takový kus na motorce ? Mě na motorce po 30km bolí záda.
  Jak je to s pohodlím, když jedete takový kus na motorce ? Mě na motorce po 30km bolí záda. 

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník