Ale já ho naprosto chápu. To totiž zdědil po mě.
  Ale já ho naprosto chápu. To totiž zdědil po mě.   A Kyblosi náhodou u německýho kiosku s párkama to vůbec nemusí být špatné.
  A Kyblosi náhodou u německýho kiosku s párkama to vůbec nemusí být špatné.   
 Takže hurá na cesty s mapou, mou věrnou kamarádkou. Tak teď už jen počasí.
 Ale já ho naprosto chápu. To totiž zdědil po mě.
  Ale já ho naprosto chápu. To totiž zdědil po mě.   A Kyblosi náhodou u německýho kiosku s párkama to vůbec nemusí být špatné.
  A Kyblosi náhodou u německýho kiosku s párkama to vůbec nemusí být špatné.   

O to je to ale zajímavější
 O to je to ale zajímavější   No ne, teď mám navigaci, ale můžete mi věřit, že v Praze sem jel třikrát jedno místo, páč si s ní ještě moc netykám
 No ne, teď mám navigaci, ale můžete mi věřit, že v Praze sem jel třikrát jedno místo, páč si s ní ještě moc netykám  

Proto jezdím rád sám. Pak mě aspoň nikdo nezlinčuje
  Proto jezdím rád sám. Pak mě aspoň nikdo nezlinčuje   Když nejedu sám, jedu uprostřed kolonky.
  Když nejedu sám, jedu uprostřed kolonky. 

kdyz spolu jedeme (zatim jen parkrat), tak vidim ten vserikajici vyraz v ocich: Jen si jed, chlapce, ja prvni nepojedu
 kdyz spolu jedeme (zatim jen parkrat), tak vidim ten vserikajici vyraz v ocich: Jen si jed, chlapce, ja prvni nepojedu  

, alespoň se vždy pěkně projedeš. Doporučoval bych ti ale kameru na řidítka a hodně fotit! Podle fotek a filmu se na navštívená místa podíváš i když už tam netrfíš
 , alespoň se vždy pěkně projedeš. Doporučoval bych ti ale kameru na řidítka a hodně fotit! Podle fotek a filmu se na navštívená místa podíváš i když už tam netrfíš   .
 .

Abys to pochopil - Ve jménu otce, syna i ........, měl si sledovat její ruku
 Abys to pochopil - Ve jménu otce, syna i ........, měl si sledovat její ruku  . To bylo totiž hledání signálu - sever, jih, východ, západ
 . To bylo totiž hledání signálu - sever, jih, východ, západ   Bohužel kompas nic nezobrazil, tak popadla svoje fofrklacky a pokračovala v cestě
 Bohužel kompas nic nezobrazil, tak popadla svoje fofrklacky a pokračovala v cestě  

a teď jsem teprve dorazil z práce po 12ce domů. Navrhju, aby jsme se tedy setkali tak kolem 10:15 - 10:30 ve Starých Splavech,  (jinak s tím cestováním, jsem stejná pololama jako Kyblos, naštěstí ma Kyblík navi). Hledal jsem kde a našel jsem tam restauraci Sklípek ( Loc: 50°35'25.125"N, 14°37'58.512"E ) takže tam se můžem setkat i s klukama ze SČ.
 a teď jsem teprve dorazil z práce po 12ce domů. Navrhju, aby jsme se tedy setkali tak kolem 10:15 - 10:30 ve Starých Splavech,  (jinak s tím cestováním, jsem stejná pololama jako Kyblos, naštěstí ma Kyblík navi). Hledal jsem kde a našel jsem tam restauraci Sklípek ( Loc: 50°35'25.125"N, 14°37'58.512"E ) takže tam se můžem setkat i s klukama ze SČ.

takze by se jelo cca v 8
 takze by se jelo cca v 8 

(to je vesnice na trase)
  (to je vesnice na trase)

a podle toho to udelame
 a podle toho to udelame 

MisaKacenka píše:Ahaaa...
jedu ja s batuzkem, nejspise bratr, pokud bude mit masinu, gek a mira...
niekto talsi ?

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník