ROZHODCE
 ROZHODCE  od někud z Hradce Králové. Tak jsem poděkoval a odešel. prodavač se divil se slovy, že s tím nikdo nemá problém
  od někud z Hradce Králové. Tak jsem poděkoval a odešel. prodavač se divil se slovy, že s tím nikdo nemá problém  . V rámci své práce každého klienta upozorňujeme, aby nikde nepodepisoval nic kde je rozhodčí doložka. Nevím jak si dnes múže někdo kdo má vystupovat jako solidní prodejce dovolit takový trik a možná je to záměr
 . V rámci své práce každého klienta upozorňujeme, aby nikde nepodepisoval nic kde je rozhodčí doložka. Nevím jak si dnes múže někdo kdo má vystupovat jako solidní prodejce dovolit takový trik a možná je to záměr  

Nevím kolik z nás se vydává všanc této praktice, kdo to přehlédl v záplavě informací s výpůjčkou, ale radši to zde píši, noboť jsem před nedávnem doporučoval půjčení před koupí a teďse za to  STYDÍM
  Nevím kolik z nás se vydává všanc této praktice, kdo to přehlédl v záplavě informací s výpůjčkou, ale radši to zde píši, noboť jsem před nedávnem doporučoval půjčení před koupí a teďse za to  STYDÍM   

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků