Peugeot Speedfight 100 po nehodě

Aneb když něco nefunguje tak, jak má...

Peugeot Speedfight 100 po nehodě

Příspěvekod JirkaV » 01 dub 2014, 11:24

Zdravím,
chtěl bych se zeptat, vlastním skútr Peugeot Speedfight 100 a včera jsem mě menší nehodu. Stál jsem a chlapík přede-mnou do mě nacouval a celé přední kolo mi skřípnul pod své auto, motorku to drželo a ani s pány od policie jsme jí nemohli vyndat, takže je možné, že právě díky té váze auta a tím jak jí drželo se stal tenhle problém.

Přední kolo je jakoby kolmo, nezdá se být v úplné rovině, ovšem nevím jestli to není náhodou schválně kvůli uchycení kola pouze z jedné strany s tím, že se kolo srovná při zatížení? Byl jsem ve dvou servisech, v jednom mi řekli, že je totálně v háji a je zničený tlumič, ráfek, vidlice,..a oprava vyjde hrozně draho( platí pojišťovna druhého řidiče) a v druhém servisu mi řekli, že je zničený jen plast nad kolem a jinak je to v pořádku, tak já nevím. Je pravda, že od včerejší nehody, když jedu pomalu a třeba pustím řidítka, tak se dostanou do vibrací a trochu se rozkmitají. Děkuji za rady.

Popřípadě kdyby někdo věděl o dobrém motoservisu v okolí České Lípy(Liberecký kraj).

Pokud to pomůže, tak zde je fotka z nehody. Motorka je celé nakřivo a drží jí pouze to auto. Není ani na zemi, ani v rovině.
1530528102.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
JirkaV

0+
 
Reputace: 0
Příspěvky: 2
Registrován: 01 dub 2014, 11:09
Skútr / moto: Peugeot Speedfight 100

Zpět na Technické problémy se skútry

 
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků