Kto by predsa len chcel aj prespať tak mam od zajtra jedno miesto na spanie v apartmáne na skok od večernej akcie. Podmienka je ze nechrapes a nefajčis. V prípade ženského pohlavia urobím výnimku Vyrazam zajtra okolo 7h.
No chalani tak ja v pondelok paadim domov a caka ma moj novy zabozrut. tak by som sa rad postretaval ak mate casu. mate nejake plany? najblizsie 2 tyzdne budem doma..
Ahoj zajtra to vyzerá ze si s Andrejom zajdeme na www.kohutka.cz okolo 14hod a aj tam prespime (400Kc a berú aj €). V nedeľu by som bol rad na obed doma.
Kedže ma napadlo kúsok od Kohutky zavolať ci vôbec maju otvorenú kuchyňu tak ano mali ale kedže sa tam konala svadba nebolo voľne ubytovanie. Tak sme zakotvili s Andrejom tu a dokonca sa tu koná pivný festival.
Skútr / moto: Piaggio MP3 500 LT Touring BUSINESS v bílé perleti
Tuning / úpravy: Nosič a zadní box KAPPA 46N, blástry, reflexní pásky na bocích, poziční LED osvětlení a LED pod sedlem, ve předu zásuvka 12V, textilní brašna, vyhřívání gripů, stupačky ve předu, blatník nad zadním kolem.
saimone zial to by som uz nestihol absolvovať kedže sa okolo jednej vrátim domov uz nedostanem ďalšie vychádzky Elem no cestou v pivovare som sa tu zasekol